Celebrity News

Više nije mogao da podnese: Loše vesti stižu iz porodice Kojić, Olja Kebu drži za ruku i bodri da izdrži

Zdravlje Dragana Kojića Kebe narušeno je

Više nije mogao da podnese: Loše vesti stižu iz porodice Kojić, Olja Kebu drži za ruku i bodri da izdrži

Dugo se skrivalo od javnosti da zdravlje Dragana Kojića Kebe nije baš najbolje. Pevač folk muzike, iz samo njemu poznatog razloga, nije za medije želeo o tome da priča, a svega par ljudi iz njegovog okruženja uključujući suprugu Olju, sina Igora i ćerku Natašu bilo je upoznato sa tim da je pre par godina bio hospitalizovan.

Pročitajte: KRAJ! Olja IZBACILA muža Kebu iz kuće, razlog je ponovo PRELEPA ŽENA! (FOTO)

Dejan Milićević

 

Kebi je, naime, 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio. Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.

Pročitajte: "Plačem za njom svakog dana": Dragan Kojić Keba objavio LOŠE VESTI o ćerki Nataši, svi pružaju podršku

 

 

 


Turneja po Americi znatno je zdravlje Dragana Kojića Kebe ugrozila. Po povratku u Srbiju muzičar je završio na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Navodno, slošilo mu se zbog napora i promene klime, a najviše je na pogoršanje stanja uticao stres zbog porodičnih dešavanja.

- Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izmegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom - rekao je za "Svet" izvor blizak muzičaru, koji je od poslednje hospitalizacije postao uzoran pacijent, te bolest srca drži u stanju mirovanja, a veruje se da će mu Tašin povratak itekako goditi.

 

 

Komentari (0)

Loading