Celebrity News

Ćerka Tamare Dragićević i Petra Benčine prvi put na sceni: Staša u baletskoj haljinici će vam naterati suze na oči (FOTO)

Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine bavi se baletom

Ćerka Tamare Dragićević i Petra Benčine prvi put na sceni: Staša u baletskoj haljinici će vam naterati suze na oči (FOTO)

Sa svega četiri godine ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine, Staša Benčina počela je da pokazuje talenat za igru i ples. Budući da joj tetka, Petrova sestra Ana Benčina, drži baletski studio, lako je bilo proveriti koliko je ona u tome ozbiljna i po svemu sudeći ne samo da je istrajna nego je sa nepunih sedam godina već postala odlična balerina sa zadivljujućom tehnikom i lakoćom u pokretima.

Pročitajte: Bajka za Stašu i Lazara: Tamara Dragičević i Petar Benčina priredili deci nestvaran doček Nove godine (FOTO)

Instagram

 

U grupi od petnaestak balerina ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine sinoć je održala koncert, a u prvim redovima u publici našli su se ponosni roditelji, tetke, ujak, stric, bake i deke, koji su uglas navijali. Kada se baletska predstava okončala svi su pohitali da se uspehom mezimice pohvale na "Instagramu", najpre je to uradila Tamara, koja nije od radosti mogla da skrije suze radosnice. 

Pročitajte: Odmor za pamćenje: Oduševićete se gde letuju Tamara Dragičević i Petar Benčina sa decom (foto)

 

 

Na fotografiji, koju je glumica podelila sa pratiocima, mala Staša pozira sa sestrom od rođene tetke, a po osmehu na licu reklo bi se da je beskrajno u svemu uživala, kao i da su joj aplauzi posebno godili. Nema sumnje geni su čudo, scena joj leži, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli da u tom svetu, njima svakako poznatom, ona i ostane.

 

Komentari (0)

Loading