Celebrity News

Otac i maćeha Marka Jarića posle dugo vremena zajedno u javnosti: Bundu druge žene Srećka Jarića svi komentarišu (FOTO)

Roditelji Marka Jarića žive vrlo povučeno

Otac i maćeha Marka Jarića posle dugo vremena zajedno u javnosti: Bundu druge žene Srećka Jarića svi komentarišu (FOTO)

U žižu medijskog interesovanja otac i maćeha Marka Jarića dospeli su zahvaljujući starijem sinu, koji je u dresu domaće reprezentacije doneo sijaset medalja našoj zemlji. Dok je bio mlad  nije se toliko govorilo o Markovoj porodici, isključivo su u prvi plan isticani njegovi profesionalni uspesi, ali nakon venčanja sa jednom od najlepših manekenki na svetu Adrijanom Limom sve se promenilo pa i odnos medija prema Jariću.

Pročitajte: Fotka sve govori: Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

Boško Karanović

 

Zavirivalo se tada, kao što se godinama unazad čini duboko u njegovu intimu, šta jede, pije, gde letuje, na koga mu liče ćerke, čime mu se bave brat i sestra, naposletku i otac i maćeha Marka Jarića dospeli su na strane tabloida i portala. Svaki korak Srećka i njegove druge žene sa kojom je on u braku 37 godina prati se u stopu, ali budući da žive povučeno vrlo retki su momenti kada fotoreporteri mogu da ih zajedno uslikaju na gradskim događajima.

Pročitajte: Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

Boško Karanović

 

Mada ne vole kada su u fokusu medija otac i maćeha Marka Jarića odlučili su da svojim pojavljivanjem na 50. jubilarnoj Nedelji mode u Beogradu, podrže Srećkovu ćerku dizajnerku Tamaru Jarić koja je tom prilikom predstavila svoje modele.

Pročitajte: Moderan otac: Adrijana sa bebom, a Marko Jarić ćerke odveo u super provod (foto)

Boško Karanović

 

Skladni supružnici usklađenim stajlingom privukli su pažnju prisutnih modnih znalaca, koji su imali samo reči hvale za bračni par i njihov modni odabir. Bunda Srećkove supruge dospela je u prvi plan, videlo se da je prirodno krzno i da je vrlo skupocena, istovremeno njene naočare i patike nisu ostale bez pozitivnih komentara. 

Komentari (0)

Loading