Celebrity News

Staša Benčina nema ni šest godina, a OVO je priredila roditeljima: Petar i Tamara ne mogu da dođu sebi od šoka (FOTO)

Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine od prvog dana ukrala je srce fanova glumačkog para

Staša Benčina nema ni šest godina, a OVO je priredila roditeljima: Petar i Tamara  ne mogu da dođu sebi od šoka (FOTO)

Nije tajna da zbog prebukiranog poslovnog rasporeda Tamara i Petar Benčina često svoje mališane Stašu i Lazara poveravaju roditeljima na čuvanje. Mame i tate uvek su im na raspolaganju, a kada oni iz nekog razloga nisu u situaciji da priskoče u pomoć, tu su braća i sestre glumačkog para. Sin i ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine obožavaju kada su okruženi najmilijima, a posebno im je drago kada vreme provode sa glumčevom sestrom Anom Benčinom, koja je plesačica, ima plesnu školu i radi sa mališanima.

Pročitajte: Ništa nije kako se čini! Jedna fotografija razotkrila prave odnose Petra Benčine sa Tamarinim bratom

Instagram

 

 

Budući da ima pedagoškog iskustva Petrova sestra izuzetno je vična u čuvanju bratanice i bratanca, vodi ih na posao da se druže sa drugom decom, dosta vremena provode napolju, a kada je kišno i hladno vreme zanimaciju za njih ona pronalazi kod kuće. Fotografije, koje deli sa pratiocima, svedoče tome koliko se tetka  i njeni omiljeni mališani divno zabavljaju, a jedna od najnovijih slika posebno je izazvala pažnju medija, a veruje se da ni Petar ni Tamara nisu ostali ravnodušni kada su je ugledali. 

Pročitajte: Ničega se ne stidi: Tamara Dragičević pokazala kako zaista u kupaćem izgleda majka dvoje dece (foto)

Instagram

 

Naime, Ana i Staša odlučile su da naprave projice, a uprkos tome što tek kroz dva meseca puni šest godina ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine barabar s tetkom mutila je mikserom fil i potrudila se oko svakog koraka u pripremi. Na kraju je sa osmehom na licu pokazala rezultat svog rada, a malo je reći da su svi ostali nemi naspram ovog presklatkog poteza petogodišnjakinje.

Pročitajte: U domu Benčina sve puca od sreće: Slavi se najveća radost, mala Staša najradosnija (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading