Celebrity News

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića položio venac na sanduk: Prvi put u javnosti kako bi ispratio voljenog tatu (FOTO)

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića neutešan

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića položio venac na sanduk: Prvi put u javnosti kako bi ispratio voljenog tatu (FOTO)

Niko se nije nadao da će i vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovati sahrani sportiste, ipak i to se dogodilo. Marka Mihajlovića Miha je dobio devedesetih godina sa jednom Rimljankom, a mada po pitanju očinstva nije pravio probleme, već je sina odmah priznao, komunikaciju sa njjim nije imao sve do njegove 11 godine. Ovo je jedan od razloga što su svi bili iznenađeni, naravno pozitivno, kada su ime Sinišinog šestog deteta videli na posveti na vencu.

Pročitajte:Jecaji odzvanjaju Rimom: Supruga Dejana Stankovića se slomila na Sinišinoj sahrani, porodica i prijatelji se opraštaju po poslednji put

Ata Images

 

Naime, na Mihajlovićev sanduk nežno, a na početnoj poziciji po tradiciji, spuštena su dva venca jedan na kom je ispisano ime Sinišine unuke Violante, koju mu je podarila mlađa ćerka Virdžinija, a koja je u poslednijm danima bila njegov osnovni razlog za smeh i drugi na kom su ispisana imena svo šestoro Mihine dece.

Pročitajte: Srce da prepukne: Mihu na večni put ispraća jednogodišnja unuka FOTO

Instagram

 

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića nije recimo prisustvovao očevom trećem venčanju sa suprugom Arijanom, iako su tom prilikom sportista i njegova izabanica priredili raskošnu žurku za prijatelje i porodicu. Nije se, takođe mogao videti ni na drugim porodičnim okupljanjima zbog čega se verovalo da su odnosi između oca i sina, brata i ostale braće i sestara hladni ili makar nedovoljno produbljeni, što sada se vidi nema mnogo veze sa istinom. Marko Mihajlović očigledno ima svoj život, povučen je momak i dosta samostalan.

 

Komentari (0)

Loading