Celebrity News

Dragana Katić danas slavi Svetog Nikolu: Domaćinska trpeza će vas oduševiti jedan detalj svim zapada u oko (FOTO)

Dom Dragane Katić u prazničnom je duhu

Dragana Katić danas slavi Svetog Nikolu: Domaćinska trpeza će vas oduševiti jedan detalj svim zapada u oko (FOTO)

Na današnji dan, 19. decembra, svake godine dom Dragane Katić odiše posebnom energijom. Sa šporeta i iz rerne oseća se miris kuvane sarme i pečenja, iz frižidera vire razna pića, ruska salata i poslastice, a gosti samo pristižu.

Pročitajte: Dokaz lude ljubavi Dragane Katić i Igora Starovića: Pogledajte jedinu fotografiju srećnog para, izgledaju kao holivudski glumci (FOTO)

Instagram

 

Sveti Nikola svetac je koji dom Dragane Katić čuva dugi niz godina, bar u voditeljkinoj porodici postoji takvo verovanje. Slavu, je voditeljka preuzela od pokojnih roditelja, a namera joj je da je, kada za to dođe vreme, prepusti svojim naslednicima Bojanu i Bobanu

Pročitajte: Definitivno kraj, Aca Sofronijević dalje nastavlja bez nje! Voditeljka u suzama poručila: Volim te

Instagram

 

Dragana ne krije da je veliki gurman pa s tim u vezi voli vrlo da se počasti, ali i i druge da ugosti, stoga par dana pred slavu ume da zasuče rukave i pripremi sve ono što ona i njeni ukućani vole, pa i da ugodi svojim zvancama. Pre par sati ona se pohvalila kao izgleda njena slavska trpeza pošto je kolač, žito i sveću odnela u crkvu, a budući da je sve bilo pod konac voditeljka je dobila samo pohvalne komentare uz pitanja šta će još to lepo gostima da posluži? Na pitanja vezana za trpezu Dragana nije dala odgovore ali ne sumnjamo da se kao i svake godine potrudila i da će slava proteći u miru i blagostanju.

Komentari (0)

Loading