Celebrity News

Poznati gosti i raskošna trpeza: Zavirite na slavu Čedomira i Jelene Jovanović (FOTO)

Dom Čedomira Jovanovića danas je odisao posebnom energijom

Poznati gosti i raskošna trpeza: Zavirite na slavu Čedomira i Jelene Jovanović (FOTO)

Instagram

Nisu mnogi imali tu čast da posete dom Čedomira Jovanovića. Političar, za kojim su nekada žene ludele, ima veliki krug prijatelja i saradnika, ipak retki su oni koji su imali tu čast da ih on i njegova supruga ugoste. Sveti Aranđel, krsnu slavu, Čeda i Jelena obeležavaju danas u krugu najmilijih, a ugostili su i po kojeg saradnika i dugogodišnjeg prijatelja.

Pročitajte: Osveta: Čeda Jovanović javno PONIZIO suprugu Jelenu i objavio njenu intimnu fotografiju! Pogledajte

Instagram

 

Raskošnu trpezu političar i njegova supruga uz puno ljubavi i strpljena sami su pripremili, a delić onoga što se našlo na slavskom stolu Jovanović je objavio na "Instagramu" pa je javnost mogla da se uveri, kakvim je to đakonijama on poslužio zvanice na dan porodične slave.

Pročitajte: Jelena u suzama: Posle 19 dana u bolnici vesti o Čedinom zdravstvenom stanju zabrinule sve (FOTO)

Instagram

 

Instagram

 

Kao pravi domaći Čeda je rano ujutru sa kolačem, žitom i svećom otišao u crkvu, zatim je sa naslednicia i sveštenikom kako dolikuje u domu polomio kolač, a potom poslužio zvanice među kojima su se našle i pojedine javnosti poznate ličnosti.

Pročitajte: Svi zumiraju fotografiju: Misterija pete trudnoće supruge Čede Jovanovića posle OVOG poteza biće konačno rešena

Instagram

 

Političar je sa pratiocima podelio i to na koji način je pripremao slavu što je mnogima bilo daleko interesantnije. Naime, on je objavio fotografije kraj smederevca dok sa Jelenom kuva podvarak sa rečima:

- Ovo će biti najbolji podvrarak.

Pročitajte: Da li ovo priliči jednoj trudnici: Jelena Jovanović iznenadila, slika govori više od reči (foto)

Instagram

 

Dom Čedomira Jovanovića na današnji dan obiluje posebnom energijom, odlična hrana se služi, interesantne porodične priče su takođe na meniju, daleko od onih vezanih sa političke i društvene probleme, a na tacni pored raznih đakonija služi se i divno raspoloženje i ljubav.

Komentari (0)

Loading