Celebrity News

Dokaz lude ljubavi Dragane Katić i Igora Starovića: Pogledajte jedinu fotografiju srećnog para, izgledaju kao holivudski glumci (FOTO)

Autor: | 04/12/2022

Ljubav Dragane Katić i Igora Starovića ostala je samo lepa uspomena

Dokaz lude ljubavi Dragane Katić i Igora Starovića: Pogledajte jedinu fotografiju srećnog para, izgledaju kao holivudski glumci (FOTO)

Nešto više od pola godine prošlo je otkako nas je prerano napustio frontmen grupe "Divlji kesten" koji je iza sebe ostavio brojne hitove, a ono po čemu će ga javnost pamtiti pored neupitne muzičke karijere jeste i veza sa jednom od najpopularnijih voditeljki.Ljubav Dragane Katić i Igora Starovića dogodila se pre dvadeset i kusur godina, a o njihovoj romansi svedoči i jedna novinarska minijatura objavljena 1994. godine u časopisu "Sabor". Fotografiju na kojoj Igor zaljubljeno gleda svoju izabranicu, pratio je kratak tekst o tada zaljubljenom paru.

- Sve popularnija grupa "Divlji kesten" osvojila je srca publike prvo pevajući o Zoranu, a onda nežne ljubavne pesme o Kristini, Nataši... Mnogi tipuju da će uskoro Igor Starović, pevač i kompozitor benda, zapevati o jednoj Dragani. Zna se i zašto - jer se tako zove njegova devojka. Reč je o TV-voditeljki Dragani Katić, od koje se Igor u poslednje vreme ne razdvaja. Što bi rekli stariji - oni se zanimaju! - pisalo je u pomenutom časopisu. 

Pročitajte: Danas nas je napustio Igor Starović, najviše će ga pamtiti ONA - Detalji LJUBAVI pevača Divljeg kestena i POPULARNE SRPSKE VODITELJKE (FOTO)

printscreen

 

Starović je svojevremeno govorio o njihovoj romansi koja mu je ostala u najlepšem sećanju.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - prisetio se pevač u svom poslednjem intervjuu za "Grand magazin" ističući da je to vreme bilo veoma teško, da su oboje bili prezauzeti svojim poslovima, te nisu u potpunosti uspevali da se posvete jedno drugom.

Pročitajte: Tužan ispraćaj Igora Starovića - Porodica i kolege slomljeni, na sahranu nije došla ONA koju smo najviše iščekivali (FOTO)

Instagram

 

Voditeljka nakon saznanja da je Igor iznenada preminuo nije krila tugu, oprostila se od svoje velike ljubavi putem "Instagrama", a ljubav Dragane Katić i Igora Starovića ostala je lepa uspomena koja decenijama ne bledi. 

- Stvarno sam se potresla i jako mi je teško. Igor i ja smo imali vezu pre više od nekih 25 godina i zaista smo ostali dobri prijatelji i u lepim odnosima. Igor je bio umetnik, malo ljudi zna da je bio diplomirani areheolog i da je to bila njegova druga ljubav, pored muzike i stvaralaštva kojim se bavio. Baš mi je teško i baš mi je žao - izjavila je ona za medije.

Komentari (0)

Loading