Celebrity News

Jeleni je MRAK na očima: Novak uslikan sa turskom lepoticom na večeri, pogledajte koliko su bliski (FOTO)

Autor: | 20/12/2022

Fotografija Novaka Đokovića zapalila društvene mreže

Jeleni je MRAK na očima: Novak uslikan sa turskom lepoticom na večeri, pogledajte koliko su bliski (FOTO)

Svetski reket broj jedan Novak Đoković sa suprugom Jelenom u ljubavi uživa još od srednjoškolskih dana, a da njihovu bajku ništa ne može uzdrmati i do temelja poremetiti činilo sve sve do sada kada je u javnost isplivala fotografija Novaka Đokovića sa zanosnom brinetom koja je na društvenim mrežama izazvala pravu buru.

Kao veliki sportista i navijač nije želeo Nole da propusti svetsko prvenstvo u fudbalu te je pohitao u Katar kako bi prisustvovao finalnom meču između Argentine i Francuske i to ne bi bilo baš nikakvo čudo da nije uslikan u veoma atraktivnom društvu, a to nije supruga i majka njegove dece.

Naime, nakon veoma interesantog finala, proslavljeni teniser našao je još bolju zanimaciju, pa se uputio na večeru u prestižni restoran gde mu je društvo pravila Zejnep Utku, što je lepotica i podelila na svom "Instagramu" stavljajući do znanja svima da su veoma bliski.

Pročitajte: DIVNO! Vreme je da vam saopštimo ove LEPE VESTI - Novak i Jelena se javili iz dnevne sobe i obradovali CELU NACIJU

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeynep Utku (@zeyneputku)

 

- Divna večera sa Novakom Đokovićem - napisala je ona uz sliku, nezaobilazne emotikone i srce.

Fotografija Novaka Đokovića i Zejnep izazvala je pravi uragan na društvenim mrežama i mnoštvo komentara, a dok su se svi pitali ko je prelepa dama, neminovno je usledilo i pitanje prirode njihovog odnosa,a mnogi su prokomentarisali i da Jeleni neće biti pravo.

Žena koja je veče provela u društvu Jeleninog supruga u stvari je suosnivač Globarta, organizacije za savremenu umetnost i filantropiju fokusirana na korporativne kolekcije i javnu umetnost, te se pretpostavlja da je Nole sa njom razmenjivao neke nove vizije i ideje te da je Jelena upućena u razloge ovog susreta.

Komentari (0)

Loading