Celebrity News

Dosta sam ĆUTAO: Polubrat Marije Šerifović otkriva kako se pevačica ponaša prema njemu

Brat Marije Šerifović povukao se iz javnosti

Dosta sam ĆUTAO: Polubrat Marije Šerifović otkriva kako se pevačica ponaša prema njemu

Poznat široj javnosti brat Marije Šerifović postao je učešćem u jednom rijalitiju, tačnije muzičkom takmičenju. Svi se dobro sećaju formata "Operacija trijumf", koji je iznedrilo nekoliko dobrih pevača, a tu je Danijel Pavlović, Marijin brat po ocu, pokazao izuzetan talenat za muziku, dok je usput otkriveno i da uprkos tome što on ne nosi prezime svoga muškog roditelja, njegovim venama teče krv Šerifovića.

Pročitajte: Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA: Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Nije to mnogo protekcije donelo bratu pop zvezde. Po izlasku iz rijalitija počeo je da se bavi muzikom, snimio pesmu ili dve i nestao. Svi su se pitali gde i zašto i da li porodični razlozi, zapravo sukobi sa Marijom stoje iza toga. Dugo se spekulisalo da brat i sestra nisu u dobrim odnosima, ali oni su to demantovali sa tezom da u svakoj porodici postoje nesuglasice.

- Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku. Uvek smo bili u kontaktu. Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je brat Marije Šerifović ranije za Story, a nedavno je on ponovo malim gestom pokazao koliko voli sestru i podržava je.

Pročitajte: Ne može da je gleda takvu: Marija Šerifović zbog majke donela veliku odluku, vreme je na novi početak

Ata Images

 

Naime, po objavi najnovije pesme Šerifovićke "Dobar vam dan", među prvima se oglasio upravo Danijel koji je sestrinu objavu na "Instagramu" podelio sa svojim pratiocima uz komentar:

- Hrabro. Pesmetina. 

Instagram

 

Taj njegov post negudo posle podelila je i Marija, čime je još jednom zapušila usta nevernim Tomama i dokazala da sa bratom gaji divan odnos.

Komentari (0)

Loading