Celebrity News

Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA: Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović intrigira medije od prvoga dana

Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA: Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Da su Džejla Ramović i Marija Šerifović veoma bliske to i vrapci na grani znaju. Dve pevačice, neosporno i izuzetno talentovane započele su saradnju 2018. Bosansko-hercegovačka lepotica te godine prijavila se za takmičenje "Zvezde Granda", a spletom okolnosti baš Marija ju je uzela u svoj tim, tačnije prihvatila je da joj bude mentor. Iz godinu dana dugog rada i druženja izrodila se Džejlina pobeda, ali i blisko prijateljstvo između nje i Šerifovićke, koje su mediji jedno vreme nazivali i drugim imenima. Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović tumačen je vrlo često kao ljubavni, a mada su obe demantovale emotivnu vezu, javnost nije prestala da sumnja da među pop pevačicama ima nečeg većeg i višeg od drugarstva. Ispostavilo se, sumnje su bile bez ikakvog osnova.

Pročitajte: Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Instagram

 

Koliko god da je kasnije Džejla napredovala, iza sebe ima i jedan hit "Ruine", novu pesmu "Sparta" koja već ima preko dva miliona pregleda i vrlo posećene nastupe, tabloidi je i dalje spominju u iskonstruisanim pričama o romansi s Marijom. 

Pročitajte: O odnosu Džejle Ramović i Marije Šerifović dugo se priča: Zvezda Granda se konačno oglasila, ovo je prava istina

Instagram

 

Uprkos spekulacijama na tu temu odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović nikada nije poljuljan. Džejla i dalje Mariju smatra svojim najboljim savetodavcem, te ne čudi što je njeno ime zatražila i povodom nove pesme i spota koji je sa sestrama snimila na Islandu.

 - Marija je pre svih videla novi spot i čula pesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili srećni i eto. Od nje smo dobili amin - kazala je Džejla, koja je, što je možda još važnije, od publike dobila zeleno svetlo i milionske preglede.

Komentari (1)

Loading
Lola

12:46 14.12.2022

Kako iko moze pomisliti da bi neko mogao imati nesto sa ovim odvratnim i ruznim stvorenjem, pogotovo ovako lepa devojka kao Dzejla? Fuuuj