Celebrity News

Sin Ivana iz Legendi izgleda kao filmski glumac: Prva fotografija naslednika slavnog pevača će vas šokirati

Sin Ivana Milinkovića tatina je kopija

Sin Ivana iz Legendi izgleda kao filmski glumac: Prva fotografija naslednika slavnog pevača će vas šokirati

Ljubavnu bajku Ivana Milinkovića nekadašnjeg frontmena "Legendi" u jednom periodu uzdrmali su novinski natpisi o preljibi i razvodu, što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir da je oduvek važio za miljenika ženskog roda kako zbog stasa kojim može da se pohvali, tako i zbog glasa kojim budi najlepše emocije. Ipak, sve je ostalo samo na spekulacijama, on je oštro negirao ove navode, te isticao u više navrata kako su njegovo najbolje društvo supruga Milica i sin Ivana Milinkovića, Filip na kojeg je pevač posebno slab. 

- Prvi put sam se oženio sa 32 godine. Vesna je bila moja velika ljubav još iz KUD Lola, gde sam odlazio i pevao. Razveli smo se posle sedam godina braka. Nismo imali decu. Da jesmo, verovatno se ne bi tako završilo - rekao je ne tajeći da je silno želeo da se ostvari kao roditelj što mu se dve godine nakon razvoda i ostvrailo:

Pročitajte: Porodični dom Ivana Milinkovića s pogledom na brda, ostavlja bez daha - Kuhinja je posebna i njegovih je ruku delo (FOTO)

Ivan Radosavljević Shume

 

- Sa četrdeset sam dobio sina, to je život. U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice - ispričao je nedavno u ispovesti za "Kurir" pevač koji je na jednom nastupu upoznao Milicu, sa njom uplovio u romansu, a kao plod ljubavi došao je sin Ivana Milinkovića koji je po mišljenju mnogih slika i prilika svog popularnog oca.

- Filip se rodio 2. 12. 2002. u 2.20h. Sve je u simbolu broja 2 - otkrio je poznati pevač zanimljiv podatak iz biografije svog jedinca, za koga kaže da je svestrano talentovan, ima sluha, ali je odlučio da studira IT.

Pročitajte: RAZVOD zbog 20 godina mlađe LJUBAVNICE - Ivan 'Legende' se oglasio i sve PRIZNAO

Instagram

 

- Od više ljudi čuo sam da je Filip lepo vaspitan, u fazonu, kao da je sa dvora sišao, morate malo da ga „pokvarite“ da bi se lakše prilagodio ovom svetu. Tako neki saveti. A ja mu kažem, sine, kroz život moraš da ideš srcem, mozak je tu samo da kontroliše situaciju. Kada donosiš neke odluke, donesi ih trezveno, ali neka ti srce bude ispunjeno. Inače, ne mešamo mu se u njegov put. Hoću da se sam odredi, a sve što bude želeo otac će mu dati. Kao i meni moj što je - poručio je Ivan.

Komentari (0)

Loading