Celebrity News

Porodični dom Ivana Milinkovića s pogledom na brda, ostavlja bez daha: Kuhinja je posebna i njegovih je ruku delo (FOTO)

Dom Ivana Milinkovića bajkovita je vila na Kosmaju

Porodični dom Ivana Milinkovića s pogledom na brda, ostavlja bez daha: Kuhinja je posebna i njegovih je ruku delo  (FOTO)

Oaza mira na obroncima Kosmaja u okolini Beograda je dom Ivana Milenkovića, bivšeg soliste grupe Legende. Kutak okružen raskošnim imanjem muzičar je svojevremeno kupio sa suprugom Milicom i kako tvrdi dobrim delom ga je sopstvenim rukama renovirao.

Pročitajte: RAZVOD zbog 20 godina mlađe LJUBAVNICE: Ivan 'Legende' se oglasio i sve PRIZNAO

youtube printscreen

 

Deo u domu na koji je posebno ponosan je ručno izrađena kuhinja, koju je prvo ozidao, u nju ugradio kamen, sa sijalicama, a zatim napravio komode kao i policu prelepo izrezbarenu. Svaki delić kuhinje, u kojoj pevač ne provodi baš mnogo vremena, ima svoju adekvatnu namenu, u potpunosti je iskorišćen prostor i sve što je potrebno može da se spakuje i u njoj spremi.

Pročitajte: Drugarice moja, čuvaću te od zaborava: Pevač Ivan Milinković emotivim rečima oprostio se od Merime Njegomir

youtube printscreen

 

Dom Ivana Milinkovića krase i drvene žaluzine, koje je takođe on sam napravio, te ih je po uređenju fasade postavio na velike prozore po uzoru na američke farmerske vile. Kaže da ga fizički rad, rad sa rukama izuzetno odmara, stoga kada ne peva, što je njegov primarni poziv, voli da radi oko kuće u koju u penzionerskim danima planira da se potpuno preseli, a stan u prestonici ostavi sinu Filipu, koji je takođe zaslužan za detalje oko porodičnog doma na planini.

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

youtube printscreen

 

 

Trpezarijski deo Ivanovog kutka krase unikatne stolice i sto, takođe od drveta. U produžetku je prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu odakle se prostire prelep pogled na brda i vinograde.

Pročitajte: Smešten je u centru svih dešavanja i renoviran za petočlanu porodicu: Zavirite u dom Aleksandra Gajšeka, jedan detalj mami poglede (FOTO)

youtube printscreen

 

Ivan je s puno ljubavi opremio svoj planinski kutak u koji ponosno zove prijatelje, voli da ugosti glumca Nikolu Koju i mnoge druge umetnike, koji su poput njega pobegli od gradske vreve u prirodu.

Pročitajte: Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading