Celebrity News

BRAVO, Mia! Bjelina ćerka saopštila PRELEPE VESTI, mama i tata ne mogu biti srećniji! Milan Marić ponosan i ZAHVALAN (FOTO)

Ćerka Dragana Bjelogrlića obradovala je čitavu javnost

BRAVO, Mia! Bjelina ćerka saopštila PRELEPE VESTI, mama i tata ne mogu biti srećniji! Milan Marić ponosan i ZAHVALAN (FOTO)

Svima je poznato da je ćerka Dragana Bjelogrlića krenula očevim stopama, a iako se preterano ne eksponira u javnosti, sve češće je u žiži medijskog interesevonja kako zbog lepote kojom pleni i emotivne veze sa popularnim glumcem Milanom Marićem tako i zbog poslovnih uspeha koje niže. Miu Bjelogrlić retko viđamo u medijima i za razliku od brata Alekseja koji je svoje mesto pronašao u svetu glume, ona je odlućila da se oproba iza kamere, što joj ,ispostavilo se, jako dobro ide.

Ćerka Dragana Bjelogrlića posvećeno je radila kao autor dokumentarnog serijala "Ona se budi" koji se bavi pitanjem rodne nejednakosti i govori o položaju i emancipaciji žena u Srbiji  čime je nesumnjivo roditelje učinila beskrajno ponosnim, a sada je Mia ponovo svoje voljene kao i čitavu javnost obradovala divnim vestima. 

Naime, povodom globalne kampanje ,"16 dana aktivizma", kompanija Avon je u okviru akcije Reci NE nasilju nad ženama dodelila "Nagradu za žensku hrabrost" i uručila je lepoj Bjelinoj ćerki što je i zvanično objavljeno na njihovom "Instagram" profilu .

Pročitajte: Na koži samo so i kapljice vode - Fotografija sa prvog zajedničkog letovanja Milana Marića i Mie Bjelogrlić srušila internet

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avon Srbija (@avonsrbija)

 

 - U okviru akcije Reci NE nasilju nad ženama ove godine dodelili smo Nagradu za žensku hrabrost Mii Bjelogrlić, autorki serijala „Ona se budi”. Ova hrabra devojka se kroz serial bavila pitanjem rodne neravnopravnosti, kao i unapređenjem položaja žena u Srbiji - stoji u saopštenju.

- Srećna sam i zahvalna što je kompanija Avon prepoznala seriju ,,Ona se budi“, i osetila potrebu da nagradi mene kao autorku mog televizijskog prvenca. Nadam se da će neke buduće generacije gledati ovu seriju, ali sa čuđenjem i šokom da su stvari nekada funkcionisale baš onako kako je u seriji prikazano - izjavila je nakon uručenja nagrade studentkinja Fakulteta političkih nauka koja je i veoma angažovana kada su ozbiljne i društveno odgovorne teme u pitanju.

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU - Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

 

 

Priznanje je  uručeno ispred Skulpture ženske hrabrosti, autora Marka Lađušića, koja je postavljena zahvaljujući kompaniji Avon, a uz podršku Ušće SC, na čijem se platou i nalazi. Prva ovakve vrste kod nas, skulptura ženske hrabrosti postavljena je sa ciljem podizanja svesti o važnosti rodne ravnopravnosti, ali i kao novi simbol Beograda koji ohrabruje žene, podseća ih i podržava da kroz život koračaju uzdignute glave i hrabro kažu NE nasilju, kao i svemu što ih sprečava da žive ravnopravan, ispunjen i zdrav život.

Komentari (0)

Loading