Celebrity News

Ljubav prema deci je presudila: Čestitke pristižu sa svih strana, Lena Kovačević objavila snimak bebe (FOTO)

Objava Lene Kovačević raznežila je mnoge

Ljubav prema deci je presudila: Čestitke pristižu sa svih strana, Lena Kovačević objavila snimak bebe (FOTO)

Pored titule jedne od najlepših žena sa naše javne scene, popularna džez pevačica važi i za veoma smernu i skromnu damu koja svoju privatnost, naročito porodicu nikada nije isticala preterano u javnosti. Poznato je da je suprugu Veljku sa kojim je dugi niz godina u skladnom braku, podarila dvojicu sinova Vuka i Teodora te da je i pored uspešne karijere ona posvećena majka i porodična žena koja sa svojim izabranikom daleko od očiju radoznalih pogleda odgaja naslednike. Svojim božanstvenim glasom osvojila je vrlo lako srca publike, a i te kako joj polazi za rukom i da razneži mnoge što svojim pesmama što iskkrenošću i stavovima, a upravo to je slučaj i sada, kada je u pitanju najnovija objava Lene Kovačević kojom je ona probudila najdublje emocije.

Naime, isticala je Lena u više navrata da rado evocira sećanja i da se starenja ne plaši što je i evidentno ako uzmemo u obzir njenu mladolikost i gotovo uvek vedar duh, a sada je ona odlučila da se priseti nekih starih vremena i veoma dragu uspomenu podeli sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Porodica Lene Kovačević uslikana na jednom mestu - Pevačica sa mužem i decom na aerodromu, pogledajte kako su izgledali

 

 

- Srećan ovaj divni i svetli Praznik, Srećna Slava svima koji danas Slave. Kada mislim na ovaj dan, mislim i na sve divne ljude iz Holandije, iz Amsterdama i Roterdama, moje druge kuće, kako smo slavili zajedno godinama i šta ovako veliki praznici znače našim ljudima u dijaspori, dan okupljanja i ogromne sreće... pa tako danas jedna slika od pre 16 godina kada smo moja kumica iz Holandije i ja bile bebe...- napisala je, a objava Lene Kovačević na kojoj ona sa anđeoskim osmehom na licu u naručju drži bebu, pobrala je mnoštvo simpatija i komentara, ali i probudila prelepe emocije kod ljudi koji je prate, poštuju i vole.

Da je odgajana u duhu pravih porodičnih vrednosti, govori i činjenica da su suprug i sinovi Lenino utočište i sigurna luka, i s ponosom ističe da je srećna što je izgradila porodicu punu ljubavi i razumevanja.

Pročitajte: Kakav je ovo FRAJER! Lena Kovačević KONAČNO u javnosti sa mužem, pogledajte prvu fotografiju misterioznog Veljka (FOTO)

ATA Images

 

- Zahvalna sam Bogu na suprugu i deci, na porodici i prijateljima, ja sam zaista voljena i umem mnogo i strastveno da volim, to je za mene suština života. Svi ostali uspesi ostaju kao neke zanimljive crtice, ali ljubav nikada ne prestaje - rekla je jednom prilikom Lena.

Komentari (0)

Loading