Celebrity News

TRUDNA Anđelka Prpić! Upravo su potvrđene najlepše vesti, TATA PRESREĆAN

Autor: | 23/12/2022

Trudna Anđelka Prpić vest je dana

TRUDNA Anđelka Prpić! Upravo su potvrđene najlepše vesti, TATA PRESREĆAN

Vest da je trudna Anđelka Prpić po drugi put preplavila je društvene mreže i izazvala opšte oduševljenje među njenim fanovima.

Kako prenosi portal "Republika", glumica na ovu temu još uvek nije imala komentar, te je preko telefonskog poziva poručila da žuri i da nema vremena da daje bilo kakve izjave.

Pročitajte: Da li je moguće, pa zar s NJIM da ima dete? Anđelka Prpić objavila srećne vesti O BEBI, svi čestitaju (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ne mogu da pričam sada, u žurbi sam - poručila je Anđelka kratko za "Republiku" da bi nakon toga odbijala pozive ne želeći da se izjašnjava na ovu osetljivu temu, ali i najlepšu moguću vest koja bi svakako izazvala samo lepe emocije u široj javnosti.

Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svet donela naslednika sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su doneli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se venčali 2011. godine.

Komentari (2)

Loading
Ministar Pravde

19:45 23.12.2022

KO CE DRUGI DA NAPRAVI DETE NEGO KUM....KUMOVI TO NAJBOLJE RADE...

Anar

18:52 25.12.2022

Većina glumica,voditeljki i pevačica je dno dna.Došle su do slave na vrlo misteriozan način,pa se često dešava ovo kao ovoj andjelki.Zabavlja se sa drugaricimim momkom,sa kumom,a sa moćnicima sa kojima su bile,se ćuti.Tako da bežite muškarci od njih.Zarad uspeha leći će i sa crnim djavolom.