Celebrity News

Anđelka Prpić u ljubavi sa čovekom koji iza sebe ima jedan brak: Evo kako su je prihvatila njegova deca (FOTO)

Novi dečko Anđelke Prpić goruća je tema medija

Anđelka Prpić u ljubavi sa čovekom koji iza sebe ima jedan brak: Evo kako su je prihvatila njegova deca (FOTO)

Ko je novi dečko Anđelke Prpić svi se znatiželjno pitaju, a uprkos želji glumičinih fanova da ovaj podatak saznaju ona je po tom pitanju odlučila da ostane nema. Svojevremeno u intervjuu za Story komičarka je obećala da će kada se zaljubi o tome obavestiti medije, ali kako godine prolaze svi pomalo sumnjaju u istinitost njenih reči i nameru da zaista o ljubavnom životu ikada više govori.

Pročitajte: Nova frizura Anđelke Prpić će vas baš iznenaditi: Ovo definitivno više nije ista žena, kakva promena (FOTO)

Opekla se Anđelka mnogo puta dok je bila u braku sa Dariom Prpićem, što je zasigurno jedan od razloga da ne ponovi grešku i svoju intimu ne poklanja na tacni javnosti, kako ju je navikla. Ono o čemu ona rado govori je sin Jakša, koji je krenuo njenim stopama i izuzetno je talentovan. Oprobao se glumičin naslednik i u dramskim i u voditeljskim vodama, zbog čega je ona vrlo ponosna i ne krije radost što svoje iskustvo i znanje ima kome da prenese.

Pročitajte: Osmeh i nežni dodiri govore sve: Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Tema o kojoj Prpićka u poslednje vreme takođe sa osmehom priča su brojni projekti, filmski, televizijski, a sve češće publika je može pogledati i u serijama kako domaćim tako i inostranim. Anđelka trenutno sa Milanom Kalinićem vodi kviz šou "Ko je prvi", igra u serijama "Radio Mileva" i "Ne diraj mi mamu", istovremeno se u bioskopima prikazuje film " Ala je lep ovaj svet" u kojem ona tumači glavnu ulogu, ali ona tu ne staje. Stalno priprema nove projekte a za potrebe jednog ona se nedavno našla u kadru sa kolegom Đorđem Mišinom koji je kratkom objavom zbunio svoje i Anđine pratioce na "Instagramu".

- Zamalo maćeha? - napisao je Đorđe čime je medijima ostavio prostora za spekulaciju. Jedna od onih koja je pojedincima prva pala na pamet jeste da je glumica konačno ponovo zaljubljena i to u čovek koji iza sebe ima brak i decu, ipak ona razumna većina shvatila je da se mladi Anđelkin kolega samo našalio i da je po svemu sudeći lepa Požarevljanka trebalo za potrebe nekog projekta da mu glumi maćehu.

Pročitajte: Haljine i mini suknje su prevaziđene: Anđelka Prpić zvezda večeri, ovako se oblači žena od stila (foto)

Instagram

 

Po svemu sudeći novi dečko Anđelke Prpić bar još neko vreme ostaće povod spekulisanja, tačnije dok se glumica ludo ne zaljubi i ne poželida na sva usta o tome govori.

Komentari (0)

Loading