Celebrity News

Zar je moguće da je kraj? Andrija Milošević i Aleksandra Tomić tužnom objavom šokirali javnost, ovo je razlog razlaza (FOTO)

Problemi Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić veliki su

Zar je moguće da je kraj? Andrija Milošević i Aleksandra Tomić tužnom objavom šokirali javnost, ovo je razlog razlaza (FOTO)

Da su problemi Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić postali vidljivi i prete da naruše sve aspekte života glumačkog para saznalo se danas i to putem društvenih mreža. Nije bilo drugog načina da komičar i njegova izabranica pred javnost iznesu svoju zabrinutost koja će, po svemu sudeći, izroditi neke nove odluke i životne etape sa kojima oboje moraju da se suoče.

Pročitajte: Prva slika VENČANJA Andrije Miloševića! Nasmejan pozira u svečanom odelu sa ruzmarinom, kraj njega mlada u raskošnoj venčanici blista (FOTO)

Sever Zolak

 

Naime, o situaciji koja je ovih dana postala deo svakodnevnih razgovora Andrije i Aleksandre, glumac i glumica pravovremeno su bili obavešteni, u pravo vreme su i krenuli u razrešenje problema, a sada im nije preostalo ništa drugo osim da čekaju. 

Pročitajte: Zavirite u sobu malog Relje: Roditelji za mezimca ne žale ni dinar, prostor opremili OVIM skupocenim detaljem (FOTO)

Jovanka Bojković

 

Problemi Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić tiču se pozorišta "Teatar na brdu" koje su pokrenuli zajedno sa kolegom Viktorom Savićem. Prostor nekadašnjeg bioskopa Šumadija emotivni partneri zakupili su od opštine Čukarica 2018. godine, opremili ga i prilagodili, nažalost ugovor o zakupu im je istekao i ne zna se hoće li uspeti da ga produže. U to ime dramski umetnik obratio se javnosti putem svog "Instagram" naloga.

-Poštovana i draga publiko,

S obzirom na to da svakodnevno dobijamo pozive i poruke sa pitanjem kada će izaći januarski repertoar, prinuđeni smo da izdamo sledeće saopštenje. Našem pozorištu poslednjeg dana ove godine ističe ugovor o saradnji sa opštinom Čukarica. Mi smo trenutno u iščkivanju odgovora da li ćemo nastaviti da stvaramo i radimo u ovom prostoru. Uskoro ćemo vas obavestiti kakva je budućnost Teatra na brdu na Čukarici. Želimo vam srećne novogodišnje i Božićne praznike! Vaš Teatar na brdu - poručio je Andrija, a isto su uradili i njegova izabranica Aleksandra Tomić i Viktor Savić.

Pročitajte: Bio joj je prvi: Andrija Milošević ludo je voleo ovu poznatu lepoticu FOTO

Instagram

 

Verna pozorišna publika nada se da će najmlađe beogradsko pozorište smešteno na Banovom Brdu biti otvoreno opet od januara i da će živeti dugi niz godina.

Komentari (0)

Loading