Lifestyle

Stvorio je raj za Sandru i malog Relju: Zavirite u kuhinju Andrije Miloševića, mesto u kom svako ogladni (FOTO)

Kuhinja Andrije Miloševića mesto je okupljanja porodice

Stvorio je raj za Sandru i malog Relju: Zavirite u kuhinju Andrije Miloševića, mesto u kom svako ogladni (FOTO)

Kuhinja Andrije Miloševića za one sa istančanim ukusom.

Nakon rođenja naslednika Relje glumački par Andrija Milošević i Aleksandra Tomić dosta su korigovali životni prostor. Mnogo toga Podgoričanin i Beograđanka prilagodili su malenom dečaku, koji uveliko puzi, a uskoro će praviti i svoje prve korake, te su ponosni roditelji odlučili da sve neophodne opasnosti po njega odstrane.

Pročitajte: Zavirite u sobu malog Relje: Roditelji za mezimca ne žale ni dinar, prostor opremili OVIM skupocenim detaljem (FOTO)

Sever Zolak

 

Jedino mesto koje nisu mnogo menjali jeste kuhinja, u kom će bar na neko vreme mališanu biti zabranjen pristup, najpre zbog escajga i uređaja kojim se može povrediti. Kutak u kom nevenčani supružnici možda čak i najviše vremena provode jer su veliki gurmani, uređen je u industrijskom stilu. Sa plafona vise sivi, metalik reflektori, prostorija se sastoji iz radne ploče od punog drveta, polica na kojima su poređani šarene činije i čaše, ali i i velikog kuhinjskog ostrva po mnogo čemu značajnog.

Pročitajte: MESEC DANA posle porođaja Aleksandra Tomić obradovala muža i prijatelje! Svi šeruju i čestitaju (FOTO)

Instagram

 

 

U njemu par skladišti svo neophodno posuđe, tu ima i nanjviše prostora za pripremu hrane, dok im isotvremeno on služi kao neka vrsta šanka, gde najčešće doručkuju.

Pročitajte: Zna se ko je gazda: Andrija Milošević prvi put o sinu Relji i atmosferi u porodičnom domu

Instagram

 

Kuhinja Andrije Miloševića specifična je i po boji kuhinjskih ormarića, koja je u maslinasto - zelenoj nijansi,  dok zidove krase šarene pločice. Na prvi mah sve deluje dosta haotično, a zapravo je poređano baš onako kako glumac i glumica vole i najbolje se snalaze. Retki su on kojima se ovakav način opremanja doma ne dopada, svakako se ističe i unikatan je. 

Komentari (1)

Loading
Mia

20:57 07.11.2022

Kuhinja im je uzasno mala i prenatrpana. I nemaju dpajiz ocigledno... A i sve to otboreno gore puno je prasine. Ne znam cemu se vi divite???