Celebrity News

Zgodan, moćan, prava FACA! Ovo je otac bebe Anđelke Prpić, jasno je što ga je krila

Autor: | 23/12/2022

Otac deteta Anđelke Prpić misterija je za javnost

Zgodan, moćan, prava FACA! Ovo je otac bebe Anđelke Prpić, jasno je što ga je krila

Predivna vest o blagoslovenom stanju popularne Anđelke Prpić danas je kao grom iz vedra neba odjeknula u medijima, a imajući u vidu da je već neko vreme ona emotivno ispunjena i zadovoljna, logično je usledila i ova novost, koju glumica doduše još uvek nije zvanićno potvrdila. Ko je otac deteta Anđelke Prpić, pitanje je koje se nametnulo sticajem lepih okolnosti i svi bi da doznaju ko je srećnik sa kojim će sviti ona porodično gnezdo.

Iako je u jednom intervjuu za naš magazin ona obećala da će kada se zaljubi o tome obavestiti medije, do toga još uvek nije došlo, izabrala je da pažljivo sačuva svoju privatnost koliko god je to moguće. Ipak, doznalo se da je otac deteta Anđelke Prpić sa kojim je već određeno vreme u skladnoj vezi, navodno najbojli prijatelj njenog bivšeg muža. 

Pročitajte: TRUDNA Anđelka Prpić! Upravo su potvrđene najlepše vesti, TATA PRESREĆAN

Boško Karanović

 

U pitanju je M.Ž. sa kojim se Anđelkin bivši zna još od srednje škole. Po pisanju portala on je zbog glumice ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se dogodio u martu ove godine, a pretpostavka je da od tada datira veza sa Prpićevom. Zaljubljeni par proslavio je zajedno Anđelkin rođendan 25. oktobra, a interesantan je podatak da je misteriozni muškarac svedočio svadbenom veselju dramske umetnice i njenog prvog muža.

Kako se u prošlosti više puta opekla, ne čudi odluka jedne od omiljenih komičarki da svoju intimu ne deli na tacni, međutim vest da će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, zasigurno će glumicu osloboditi da i svoju jaču polovinu ponosno pokaže svima.

Komentari (3)

Loading
Che

19:43 23.12.2022

Pa krije naravno jer joj je KUM NAPRAVIO DETE.... ROMSKA POSLA

Realnost

23:02 23.12.2022

Ma ja bi proverio da nije Andrija nešto brljao, onako brljiv!!!

Ух

04:05 24.12.2022

Ако је то истина нека јој је Бог у помоћи.