Celebrity News

Ko to beše Borko Stefanović? Olja Kovačević čeka Novu godinu u zagrljaju poznatog pevača, upravo je objavila fotografiju! Svi čestitaju!

Emotivni partner Olivere Kovačević više od decenije je poznati političar

Ko to beše Borko Stefanović? Olja Kovačević čeka Novu godinu u zagrljaju poznatog pevača, upravo je objavila fotografiju! Svi čestitaju!

Miša Obradović

Nije se ranijih godina emotivni partner Olivere Kovačević u tom kontekstu spominjao u javnosti. Borko Stefanović ugledni je političar na opozicionoj strani koji je medijsku pažnju zavređivao isključivo i samo zahvaljujući svojim političkim stavovima. 

Pročitajte:Borka Stefanovića nema, sad Oliveru Kovačević za ruku drži OVAJ FATALNI ZAVODNIK (FOTO)

Ata Images

 

Do pre godinu, dve nije se ni znalo da je baš njemu pošlo za rukom da osvoji Oliverino srce, a ovaj podatak samo je dodatno podgrejao interesovanje publike za privatnost urednice zabavnog programa Javnog servisa. Želja da se dozna nešto više na tu temu izrodila je brojne spekulacije, između ostalog, i to da su se Borko i Olivera venčali, zbog čega je nekadašnja voditeljka postala glavna tema lajfstajl magazina i tabloida.

Pročitajte:JEDINO ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE: Olja Kovačević u društvu svog ZGODNOG dečka POLITIČARA (FOTO)

Instagram

 

 

Njen “Instagram” zapratile su sve kolege novinari, u nadi da će tu nešto više doznati o njenom ljubavnom životu i evo baš pre par dana na njenom nalogu pojavila se fotografija koja je dala novi povod da emotivni partner Olivere Kovačević postane deo razgovora gradskih kuloara.

Pročitajte:Olivera Kovačević ekskluzivno za novi HELLO!: Istina o mojoj tajnoj udaji

 

Na slici ona grli pop zvezdu Zdravka Čolića prisnije nego što je to činila ikada, a družili su se na snimanju RTS-ovog novogodišnjeg programa, tako da će Olja ponoć, bar na televiziji, dočekati baš u Čolinom zagrljaju. Ko joj ne bi pozavideo? 

Komentari (0)

Loading