Celebrity News

SLOMILA SE: Dve godine od Đoletove smrti na adresu Olivere Balašević stiglo pismo koje sve menja! Pogledajte šta je saznala (FOTO)

Suze Olivere Balašević iznova teku

SLOMILA SE: Dve godine od Đoletove smrti na adresu Olivere Balašević stiglo pismo koje sve menja! Pogledajte šta je saznala (FOTO)

mirko tabašević

Nisu suze Olivere Balašević za Đoletom presušile, mada je jedno vreme delovalo da je tako. Književnica već dve godine pokušava da nastavi dalje, da ne očajava, trudi se da bude okružena članovima porodice, prijateljima, pokreće nove biznise, a pozitivan pogled na život ono je sa čime leže i budi se.

Pročitajte: Smogla snage i posle smrti muža NASTAVILA DALJE: Olivera Balašević izdala saopštenje, njeno srce je OSVOJENO (FOTO)

Petar Đorđević

 

Sve to doprinosi umanjenju bola nastalom zbog prerane i iznenadne smrti supruga, koji je svojim stihovima ostavio večni trag u domaćoj muzici. Za Oliveru je lekovita i podrška Đoletovih fanova koji joj stalno pišu, dok joj jednako znače i pisma bivših učenika, kojima je davno predavala u školi i bila im uzor. Jedno od pisama bilo je toliko emotivno da je izazvalo suze Olivere Balašević, koja je predivan gest podelila sa pratiocima na “Instagramu” uz komentar: ”A ocene su davno zaključene”.

Pročitajte: Šta da ti kažem, rumeni dečače... Pročitajte intimno pismo koje je Balašević poslao Siniši kada je saznao za leukemiju

Instagram

 

Istovremeno, od iste učenice stigao je i poklon, mali znak pažnje pred Novu godinu, kao i lepe želje na koje je Balaševićeva udovica odgovorila rečima.

-Draga Marijana, moje dete, ponosna sam i danas na vas, znajući da ste savladali lekcije o ljubavi, razočaranjima, čežnji, poverenju, pomalo i na časovima fizičkog, a potom ih samo primenili u životu!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading