Celebrity News

Smogla snage i posle smrti muža NASTAVILA DALJE: Olivera Balašević izdala saopštenje, njeno srce je OSVOJENO (FOTO)

Olivera Balašević nakon Đoletove smrti mnogo je korigovala stil života

Smogla snage i posle smrti muža NASTAVILA DALJE: Olivera Balašević izdala saopštenje, njeno srce je OSVOJENO (FOTO)

Promenu za promenom Olivera Balašević nakon Đoletove smrti niže. Mada je pokojni muzičar umeo da kaže da je talentovanija od njega, sve je iznenadilo kada je odlučila da objavi knjigu "Planeta dvorište" i pokaže svoje književne sposobnosti. Pošto je nju sina Aleksu i dve ćerke Jovanu i Jelenu kantautor zauvek napustio Olvera je naprasno odlučila da se predstavlja pod devojačkim prezimenom, dogodile su se i neke zabrane vezano za izvođenje Balaševićevih numera, a u velikoj meri ona je korigovala način odevanja, na kraju krajeva i ponašanja, najpre prema medijima.

Pročitajte: Mladina frizura i venčanica su bile skandal za to vreme: Ovo su jedine sačuvane fotke sa venčanja Olje i Đoleta Balaševića

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

Olivera Balašević nakon Đoletove smrti odlučila je da izjave ne daje, retki su oni za koje je pristala da govori i to najviše o svom novom poslu, pisca i promotera svog romana. Skoncentrisala se u najvećoj meri na decu i unuke, a dolazak nove naslednice Vere u porodicu dodatno ju je obradovalo, razgalilo i napravilo poletnom za nove izazove.

Pročitajte: Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Instagram

 

Novi projekat iza kojeg stoje ona i ćerka, glumica Jovana Balašević tiče se online prodaje asesoara i drugih interesantnih detalja koji služe da se drage osobe obraduju. Olivera putem "Instagram" profila voli da reklamira šta se to sve krčka u njenom i kazanu njene naslednice, a u prvi plan za sada istakli su se divni kišobrani sa ispisanim stihovma.

Pročitajte: Atraktivna plavuša: Prija Olivere Balašević je prava dama, upoznajte Nikolininu mamu (foto)

Instagram

 

 

Naime, udovica Đoleta Balaševića i njena mezimica osnovale su takovzani mali kreativni tim Balbelo koji se bavi kreiranjem poklona po želji. Olivera, kojoj je glavno zvanje književnica, sada je potpuno fokusirana na novi posao koji je već dosta lepo zaživeo.

 

Komentari (0)

Loading