Celebrity News

Balašević je PROŠLOST: Olivera se oglasila na Instagramu, ovakav potez će joj ČAK I DECA ZAMERITI (FOTO)

Olivera Balašević prezime je nakon suprugove smrti promenila

Balašević je PROŠLOST: Olivera se oglasila na Instagramu, ovakav potez će joj ČAK I DECA ZAMERITI (FOTO)

Kada se u romanu "Planeta dvorište" potpisala kao Olivera Savić, svi su se zapitali zašto je Olivera Balašević prezime nakon suprugove smrti poželela da izbriše. Samo mali broj njih verovao je da se na taj korak odlučila jer knjiga u najvećoj meri govori o periodu kada još nije bila udata za Đorđa Balaševića. Veliki deo publike pokojnog kantautora, međutim, nije imao razumevanja za nju. Osudio ju je i smatrao da za pomenuti potez nema opravdanja, tačnije da nije primereno, bar ne u tako kratkom periodu nakon muzičareve smrti.

Pročitajte: Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Svetlana Braun

 

Na zlurade komentare koji su se iz dana u dan nizali i bivali sve gori Olivera se nije oglašavala niti je masi pokušavala da objasni svoje razloge, pa ni da otkriva da li joj u ličnoj karti i dalje stoji Balašević ili pak Savić. Ipak od predstavljanja na taj način bar na neko vreme je odustala, a sada je nešto slično ponovila i naravno ponovo uzburkala strasti u javnosti.

Pročitajte: Olivera Balašević prvi put uslikana sa tek rođenom unukom: Neverovatno je koliko malena Vera liči na nju (FOTO)

Petar Đorđević

 

Naime, Đoletova udovica protekle noći u krugu porodice gledala je meč Srbija - Brazil, a kratkim videom nastalim u to ime dala je podršku našim sportistima. Sve bi bilo u redu da u dnu ona nije istakla značaj jednog posebnog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića uz komentar.

- Takvi smo mi Savići. Ajmoooo.

Pročitajte: Atraktivna plavuša: Prija Olivere Balašević je prava dama, upoznajte Nikolininu mamu (foto)

Instagram

 

Očigledno je da Olivera Balašević prezime porodice iz koje potiče mnogo voli, ponosi se njime i ne odriče ga se, nažalost, način na koji to ističe iritira publiku pokojnog kantautora pa joj stoga to zameraju.

 

Komentari (7)

Loading
Balalajka malajka

21:16 25.11.2022

Žena odlepila skroz. Ovakvo ponašanje mame i bake je užasno. Nema opravdanja.

Petar

21:48 25.11.2022

Rekao bih da ona-Olivera zeli samo da skrene paznju na sebe(na njenu malenkost)...

Naki

15:41 26.11.2022

Bilo bi lepo da na Djoletovom grobu ponekad osvane poneki cvet od porodice. Ostalo, bez komentara

Šta reći

21:36 26.11.2022

Iskreno, zaboli me kako će se ona prezivati i ne moslim da je neko ko ke vredan pažnje oko toga. Ali o o što mogu zaključiti jeste da je ona njega mrzela iz dna duše dok je on nju voleo više nego ikog na svetu!

Naki

22:08 26.11.2022

Nazalost, na spomeniku Djoletovom odavno cveca nema. Tuzno.