Celebrity News

Tragedija: Sin Viki Miljković napadnut nožem, prekinuto snimanje Zvezda Granda

Sin Viki Miljković doživeo je veliku neprijatnost

Tragedija: Sin Viki Miljković napadnut nožem, prekinuto snimanje Zvezda Granda

Danas u popodnevnim časovima napadnut je sin Viki Miljković u elitnom naselju Beograd na vodi gde porodica ove pevačice inače stanuje. Petnaestogodišnjeg Andreja Taškovića navodno su napala tri migranta i tražila mu novac i to uz pretnju nožem. Pevačica je kasnije potvrdila ovu informaciju i otkrila da je njen naslednik, na svu sreću, prošao bez povreda.

Instagram

 

Da je sin Viki Miljković napadnut pevačica je saznala dok je bila na snimanju nove sezone emisije "Zvezde Granda", a sve joj je javio suprug Dragan Tašković Taške. Ona je u prvom trenutku bila potpuno šokirana onim što je čula.

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno ostala sam u šoku - izjavila je Viki i zatim opisala čitav incident.

Instagram

 

- Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante - opisala je napad koji je doživeo sin Viki Miljković.

Pročitajte: Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

Boško Karanović

 

- Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - dodala je pevačica.

Komentari (0)

Loading