Celebrity News

Mala Vera je već počela da se modira: Neodoljiv novogodišnji stajling ćerke Alekse Balaševića će vas raznežiti (FOTO)

Ćerka Alekse Balaševića napunila je četiri meseca

Mala Vera je već počela da se modira: Neodoljiv novogodišnji stajling ćerke Alekse Balaševića će vas raznežiti (FOTO)

Da je ćerka Alekse Balaševića tatina kopija svi komentarišu. Malena Vera ima očeve obrve, oči, usta, nos pa čak i gustinu kose i naprosto je neodoljiva. Ocu je, navodno, ona slična i karakerom. Poput Alekse u njenim godinama lepo jede, nije svađalica, ne traži pažnju, već sada ume da prespava celu noć te ponosni roditelji nemaju mnogo briga oko njenog odgoja. Sve izazove vezane za Verino odrastanje Aleksa i njegova supruga Nikolina prihvataju sa osmehom, trude se da joj pruže što više ljubavi, budu prisutni dok pravi male, za sada jedva, primetne korake i ama baš sve počev od njenog smeška, preko kikotanja, do mrštenja zabeleže foto-aparatom.

Pročitajte: Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Privatna arhiva

 

Zahvaljujući tom potezu srećnog para javnost je dobila dozvolu da bar nakratno zaviri u čarobni intimni svet ćerke Alekse Balaševića, uveri se koliko je slatka i dobra, pa i koliko joj roditelji udovoljavaju i modiraju je. Slika nastala na datum kada je Vera napunila četiri meseca upravo to govori, da Balaševići uživaju da mezimici kupuju preslatke krpice i presvlače je. Crvena odevna kombinacija, koja opisuje prazničko raspoloženje porodice i torta sa Deda Mrazom na vrhu oduševili su sve koji su imali priliku fotografiju da pogledaju.

Pročitajte: A u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca... Nikolina i Aleksa Balašević ekskluzivno za HELLO! predstavljaju ćerku Veru

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading