Celebrity News

Irina Vukotić ponovo sa bivšim mužem! Ćerka Iskra čvrsto je odlučila da roditelje ponovo spoji i u tome je uspela(FOTO)

Ćerka Irine Vukotić odlučila čime u životu želi da se bavi

Irina Vukotić ponovo sa bivšim mužem! Ćerka Iskra čvrsto je odlučila da roditelje ponovo spoji i u tome je uspela(FOTO)

Poznato je da je ćerka Irine Vukotić i rijaliti takmičara Save Radovića talentovana za muziku. Iskra Radović već neko vreme pohađa časove bubnjeva, odlična je u tome, a ponosna mama sa pratiocima na "Instagramu" je podelila ushićenje zbog ćerkinog hobija. Na dan proslave 14. rođendana Irinina mezimica se čak pridružila bendu koji je bio zadužen za atmosferu i naočigled brojnih zvanica prezentovala je sve što zna. Malo je reći da su se gosti oduševili umećem voditeljkine mezimice, dok su pozitivne reakcije iskazali nešto kasnije i njeni brojni fanovi.

Pročitajte: Novi dečko Irine Vukotić je baš opasan: Pogledajte fotografiju sa letovanja

Instagram

 

Pomislila je Irina da je naslednica ne može više iznenaditi i učiniti još ponosnijom, ali Iskra je načinila korak dalje. Naime, ćerka Irine Vukotić izrazila je želju da se oproba u glumi. Prijavila se, naravno uz majčin blagoslov, na časove drame a uskoro će imati svoj prvi glumački debi. Premijerom predstave "Brilijantin" u kojoj ona ima značajnu ulogu Irina se pohvalila putem društvenih mreža rečima:

- Ah kakvo uzbuđenje pred prvu pravu veliku ulogu u predstavi "Brilijantn". Hvala vrhunskim profesionalcima iz škole glume Prvi koraci što ostvaruju Iskrine snove - napisala je voditeljka koja će iz prvih redova, najverovatnije u društvu Iskrinog oca, ispratiti premijeru i aplaudirati više nego ikada, a očekuju se i suze radosnice.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Irina Vukotić i Iskra Radović otkrivaju: Prvi januar 2022. godine jedva čekamo, spremamo veliko slavlje

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading