Celebrity News

Novi dečko Irine Vukotić je baš opasan: Pogledajte fotografiju sa letovanja

Novi dečko Irine Vukotić velika je enigma za javnost

Novi dečko Irine Vukotić je baš opasan: Pogledajte fotografiju sa letovanja

Pošto je okončala brak sa rijaliti zvezdom Savom Radovićem, Irina Vukotić nije za medije otkrivala detalje o svom emotivnom životu. Znatiželjna je bila javnost da dozna ko je taj koji je ponosno stao na Radovićevo mesto i voditeljki pored ćerke Iskre svakodnevno mami osmeh na lice. Novi dečko Irine Vukotić, ko je, čime se bavi i kako izgleda velika je enigma i čini se, po objavama voditeljke na društvenim mrežama, da će tako još neko vreme ostati.

Pročitajte: Suze same teku: Tragedija u domu Irine Vukotić, neutešna voditeljka objavila POTRESNO PISMO (FOTO)

Irina je, naime, pre izvesnog vremena sa pratiocima podelila fotografiju sa letovanja, gde je možda po prvi put pokazala svoje izvajano telo u kupaćem kostimu, a poruka koju je ispod napisala, po zaključku fanova TV zvezde, jasno je bila upućena njenom voljenom.

- Sad uzmi mi ruku i vodi me. Pred nama nisu godine, al' mogu biti najdulji sati. Rado te pratim. Vodi me.

Pročitajte: Dok si rekao sir: Irina Vukotić oduševila receptom za brzu gibanicu, tajna je u jednom sastojku

Pomenuti stihovi raznežili su sve koij su ih pročitali, a zasigurno su stigle do onoga kome su namenjeni. Novi dečko Irine Vukotić, još neko vreme ostaće tajna za medije, ali ne i to kako se voditeljka ovih dana oseća i šta priželjkuje na emotivnom planu. Modni izbor za vrele letnje dane voditeljke takođe nije ostao neopažen, a mnogi su komentarisali da izgleda fantastično.

Komentari (0)

Loading