Celebrity News

U domu Nevene Božović sve je spremno za najluđu noć, pogledajte kojim detaljima sve je pevačica dekorisala stan (FOTO)

Dom Nevene Božović u Beogradu nekretnina je o kakvoj mnogi sanjaju

U domu Nevene Božović sve je spremno za najluđu noć, pogledajte kojim detaljima sve je pevačica dekorisala stan (FOTO)

Nije tajna da po udaji za pilota Nikolu Ivanovića, Nevena Božović živi na dve adrese. Dobar deo godine, posebno u toku leta ona je u Crnoj Gori, u Budvi rodnom gradu njenog muža, ipak kada se temperatura spusti pevačica i njen izabranik vole da su u Beogradu. Detalji njihovog letnjeg porodičnog kutka već su putem društvenih mreža dospeli u medije, ali ono što su svi želel da otkriju je kako dom Nevene Božović u srpskoj prestonici izgleda.

Pročitajte: Nevena Božović NIJE IMALA KUD: Nikad iskrenije o braku i pravilima koja mora da poštuje (VIDEO)

Instagram printscreen

 

Slučajno ili namerno i ovaj detalj pop zvezda nedavno je podelila sa pratiocima. Naime, ona je objavila fotografiju dela stana u kom je pozicionirala jelku. U toj jednoj slici nazire se ukus mlade pevačice i njenog izabranika. Spušteni plafon jedna je od stavki koja upada u oči, ugradna svetla, visoke police u beloj boji sa desetine knjiga i ramova za slike, a tu je i siva udobna fotelja sa jastučićima.

Pročitajte: Izgleda krhko i nežno, ali nećete verovati šta sve radi u teretani: Za figuru Nevene Božović zaslužan je ovaj trik VIDEO

Instagram

 

Naravno, ne sme se zaboraviti ni raskošno ukrašena jelka, crvenim, zlatnim i sivim ukrasima koja dom Nevene Božović dok traje praznična euforija najbolje oslikava.

Komentari (0)

Loading