Moda

Duks i pantalone Nevene Božović niko ne bi znao da ukombinuje: Da li je ovog puta preterala? (FOTO)

Stil Nevene Božović mnoge dame bi da prekopiraju

Duks i pantalone Nevene Božović niko ne bi znao da ukombinuje: Da li je ovog puta preterala? (FOTO)

Vrlo upečatljiv je stil Nevene Božović. Pevačica koja je karijeru započela davno u jednom muzičkom takmičenju i postala miljenica prvo tinejdžera a zatim i nešto ozbiljnije populacije, u  modnom smislu izgradila se još tada, te su je svi hvalili zbog odevnih odabira i kombinacija, koje i dan-danas privlače pažnju gde god da se ona pojavi.

Pročitajte: Nevena Božović potpuno bez šminke u novom spotu! (VIDEO)

 

 

Nevena je poznata po tome da nije sklona eksperimentisanju. Vodi se time da joj je u onome što oblači najpre udobno, da odeća oslikava njen karakter, a naposletku i da je moderna. Iz svega navedenog da se zaključiti da pop zvezda ne pravi velike greške u odevanju, zbog čega su svi bili u neverici kada su je videli u najnovijem stajlingu.

Pročitajte: Izgleda krhko i nežno, ali nećete verovati šta sve radi u teretani: Za figuru Nevene Božović zaslužan je ovaj trik VIDEO

 

 

Ništa slično nikada nije oslikavalo stil Nevene Božović. Mlada pevačica uvek je nastojala, ako ništa drugo, bar da lepo uklopi materijale, dezene i boje, stoga je po mišljenju šire javnosti novo njeno izdanje potpuni promašaj. Naime, Nevena je sa suprugom, pilotom Nikolom Ivanovićem već nekoliko dana na proputovanju po Italiji odakle sa fanovima deli trenutke uživanja, pa i svoje modne odabire. Poslednji u nizu izazvao je oprečne komentare koji joj se sigurno neće dopasti. Malom broju njih se ovaj Nevenin stajling dopao, većina se pitala: "Šta si to ženo obukla". Široke svetlucave pantalone jedne boje, duks crni sa printom, ispod bela košulja i zlatna torba. Činjenica je da je pop zvezda potpuno iskočila iz svoje zone komfora, a koliko dugo će joj fanovi ovaj promašaj zamerati vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading