Celebrity News

Lepotica u atraktivnoj haljini bez leđa: Vesna Dedić objavila prvu fotografiju ćerke Lenke, svima pale vilice

Ćerka Vesne Dedić doputovala je iz Amerike zbog rođendana voditeljke

Lepotica u atraktivnoj haljini bez leđa: Vesna Dedić objavila prvu fotografiju ćerke Lenke, svima pale vilice

Nije želela ćerka Vesne Dedić da propusti maminu proslavu jubilarnog 55. rođendana, stoga je prvim avionom čak iz Amerike protekle nedelje došla u Srbiju. Poznato je da Lenka godinama živi u inostranstvu. Prvo se školovala u Engleskoj i Holandiji, odnedavno studira na UCLA fakultetu u Los Anđelesu, a u domovinu svraća tek ponekad da se vidi sa starim prijateljima i poseti mamu, što je i sada bio slučaj. 

Pročitajte: Sedam dana patnje: O ovome je Vesna Dedić do danas ćutala!

 

 

Na dan rođendana voditeljke izgledala je lepše nego ikada, vrlo raspoložena, vesela dočekivala je sa mamom zvanice, đuskala, duvala svećiće i slavljenici prva čestitala. Vesna nije mogla da se suzdrži da ne padne u zagrljaj svoje mezimice i pusti suzu što su vešte ruke unajmljenog fotografa zabeležile.

Pročitajte: Taman kad sam mislila da se sve u mom životu lepo složilo, desilo se... Reči Vesne Dedić slamaju srce

 

 

Pomenutu sliku književnica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" podelila je sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar "U Lenkinom zagrljaju...". Nije tajna da ćerka Vesne Dedić ne voli da se pojavljuje u javnosti, fotografisanje za medije voli još manje, zbog čega je ovaj Vesnin potez sve iznenadio. Mada je slika otkrila tek leđa naslednice novinarke iz tog malog kadra štošta se moglo zaključiti, najpre da je Lenka slična majci po boji kose i izvajanom telu.

Pročitajte: Bivše drugarice spojili praznici: Vesna progovorila o pomirenju sa Sanjom

 

 

Komentari (0)

Loading