Celebrity News

Miloš Timotijević sa novom suprugom uživa u Portugalu: Fotografija sa plaže pokazuje kakva je to ljubav

Ljubavni život Miloša Timotijevića u poslednje vreme intrigira

Miloš Timotijević sa novom suprugom uživa u Portugalu: Fotografija sa plaže pokazuje kakva je to ljubav

Otkako je nedavno kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se glumac rastao od supruge Dunje, sve oči uprte su u ljubavni život Miloša Timotijevića koji po svemu sudeći buran.

Naime, nedugo nakon razvoda braka dugog više od decenije, on se u ekspresnom roku ponovo oženio i to sa izabranicom iz Portugala, a reč je o izvesnoj Tijani koja je nakon samo četrdeset dana veze ponosno ponela tituku supruge popularnog glumca.

Fotografije sa njihovog venčanja preplavile su društvene mreže, a iako na tu temu za medije on nije želeo da se oglašava, glumac svoj status zauzetog muškarca nije tajio, te je ponosno pokazao burmu i nekoliko kadrova sa glamurozne proslave. Mlada je blistala u jednostavnoj beloj haljini, dok se on zadovoljno smešio u elegantnom odelu, te se može zaključiti da je ljubavni život Miloša Timotijevića kao holivudski film.

Pročitajte: BOMBA - Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom! Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Instagram

 

Da je ispunjen i veoma zadovoljan svedoče i najnovije fotografije nastale upravo u zemlji njegove izabranice koje je podelio na svom "Instagram" profilu, te se pretpostavlja da je u društvu svoje drage i da novopečeni mladenci i te kako uživaju u svežem braku.

Romantični kadrovi sa peščane plaže zagolicali su maštu mnogim njegovim pratiocima i svi se nadaju da će u skorije vreme on sa javnošću podeliti više detalja o svom i te kako interesantnom emotivnom životu.

Komentari (0)

Loading