Celebrity News

BOMBA: Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom! Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Razveo se Miloš Timotijević pa ponovo oženio

BOMBA: Miloš Timotijević se razveo pa ekspresno VENČAO sa drugom ženom! Pogledajte fotografije sa svadbe, mlada je lepa kao san (foto)

Skriveno i daleko od javnosti i medija razveo se Miloš Timotijević. Ne zna se tačan datum, ali spekuliše se da se od izabranice Dunje rastao relativno skoro jer je o njihovoj ljubavi u intervjuima starim par meseci govorio sve u superlativu.

Pročitajte: Kojoj ženi bi bilo svejedno? Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga (VIDEO)

Instagram

 

 

Instagram

 

Brak talentovanog umetnika, koji je trajao čak 13 godina, raspao se u sekundi, a da je koren daleko dublji i da se u Milošu dosta dugo sve skupljalo govori to što se nedugo od razlaza sa bivšom emotivnom partnerkom zavetovao na večnu ljubav novoj izabranici, kojoj je ime Tijana i dolazi iz Portugala.

Pročitajte: "MORAM UČINITI SVE DA SAČUVAM PORODICU"! Glumac Miloš Timotijević potpuno otvoreno o situaciji u braku

Instagram

 

Instagram

 
 

Svega 40 dana su se Timotijević i Tijana zabavljali, a budući da su skladan par koji se po svemu slaže i dopunjuje, shvatili su da razloga za čekanjem nema, te da je jedini način da vezu učine još lepšom i sadržajnijom da je krunišu brakom. Sve ovo glumac je potvrdio na svom "Instagram" profilu i pokazao burmu uz komentar: "Zauzet".

Pročitajte: Da li je ovo isti čovek? Miloš Timotijević ugojio se 14 kilograma, a onda je uradio ovo, neverovatno! (foto)

Instagram

 

Razveo se Miloš Timotijević pa oženio danas u strogoj tajnosti  vest je koja kruži portalima, kao i slike, broj zvanica među kojima se našao glumac Milan Marić.

Komentari (1)

Loading
Rade

07:14 29.09.2023

Prijatelji mu rekli ima jedna mala bogata a tebi je blizu leto pedeseto i gej imidž. Usledilo je ekspresno : razvod, zaljubljivanje, venčanje, porođaj. Prijatelji se u nevolji poznaju🤑💔🤑🥰🤑🎃🤑🎭🤑👥🤑🤕