Celebrity News

Stigle poznate zvanice, a tek da vidite venčanicu trudne mlade: Zavirite na glamurozno svadbeno veselje Nikole Rađena (FOTO)

Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić upravo je u toku

Stigle poznate zvanice, a tek da vidite venčanicu trudne mlade: Zavirite na glamurozno svadbeno veselje Nikole Rađena (FOTO)

Nakon venčanja u manastiru i skromnog druženja sa kumovima tim povodom, dogodilo se i građansko venčanje a potom i svadba Nikola Rađena i Milice Ristić. Bračni par, koji uskoro očekuje rođenje prvog zajedničkog deteta, insistirao je da pred matičarem razmeni bračne zavete, što je i učinjeno u restoranu jednog prestoničkog hotela u krugu velikog broja zvanica. 

Pročitajte: Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Ata Images

 

Ata Images

 

Bivši selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, Vanja Udovičić, Filip Filipović i mnogi drugi posvedočili su sklapanju braka novopečenih mladenaca koji su na dan opštinskog venčanja zračili divnom energijom. Milica je blistala u princes venčanici sa spuštenim naramenicama i dugačkim šlepom, koji je oduševio sve goste. Nikola, s druge strane, venčao se u jednostavnom teget plavom odelu sa crvenom kravatom, dok sa lica nije skidao osmeh.

Pročitajte: Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić- tema je medija: Trudna mlada sija u raskošnoj venčanici, pogledajte fotografije iz manastira i sa slavlja

Ata Images

 

Ovo je vaterpolisti drugi brak. Dugo i srećno on je živeo u zajednici sa pevačicom Anom Kokić, sa kojom ima dve ćerke Teu i Ninu, ipak nedugo nakon razvoda uspeo je ponovo da zavoli i nađe sreću kraj Milice, koja će mu kroz par meseci podariti trećeg naslednika.

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading