Celebrity News

Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Ćerke Nikole Rađena na letovanju su sa vaterpolistom

Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Od prvog momenta kada su godinu za godinom, jedna po jedna došle na svet ćerke Nikole Rađena potpuno su osvojile srce vaterpoliste koji ne ume da im kaže ne. Dodatno slab na svoje mezimice sportista je postao po razvodu od njihove majke, pevačice Ane Kokić, a uprkos svemu nije ih razmazio.

Pročitajte: Kad se naljuti, potpuno se transformiše... Nikola Rađen IZNENADIO izjavom o Ani Kokić: Evo kakva je majka njihovim ćerkama Tei i Nini

Instagram

 

Tea i Nina Rađen divne su tinejdžerke, kulturne, odlične učenice, izuzetno privržene roditeljima, stoga ne postoji razlog zbog kojeg im Ana i Nikola ne bi ispunajvali sve želje, kao poput skorašnje da letnji raspust provedu u akva parku.

Pročitajte: Nikola Rađen posle incidenta sa devojkom Milicom otkrio prelepe vesti: Voleo bih da dobijem sina!

Instagram

 

Devojčice trenutno uživaju u letnjem odmoru sa ocem u jednom od najluksuznijih parkova sa toboganima i svakojakim đakonijama u Vrnjačkoj Banji, a vaterpolista gotovo da se ne odvaja od njih. Upija svaki njihov pogled, osmeh i dozvoljava da ga nagovore na dečačke ludorije. Tako je nedavno trojac prisustvovao pena partiju, a sutradan iz bazena u pozi sirena ovekovečio zajednički odmor, čime se sportista pohvalio pratiocima na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading