Celebrity News

OŽENIO SE Nikola Rađen! Trudna mlada sija u raskošnoj venčanici, pogledajte fotografije iz manastira i sa slavlja

Oženio se Nikola Rađen trudnom verenicom pa proslavio u restoranu

OŽENIO SE Nikola Rađen! Trudna mlada sija u raskošnoj venčanici, pogledajte fotografije iz manastira i sa slavlja

Nakon priča o porodičnom nasilju i razlazu od pevačice Milice Ristić oženio se Nikola Rađen. Slavni sportista i njegova izabranica uspeli su, uprkos pričama o fizičkom zlostavljanju, da izglade odnose, pomire se a posle saznanja da će postati roditelji doneli su odluku da sve nesporazume ostave iza sebe i život provedu zajedno. 

Pročitajte: Nisu više deca! Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić na letovanju s ocem, pogledajte na šta su ga nagovorile (FOTO)

Instagram

 

Venčanje kao logičan sled, dogodilo se danas u Hramu Svetog Save u Beogradu, a zatim je u sledilo i opštinsko sklapanje braka u prestoničkom restoranu, gde je priređeno i raskošno svadbeno veselje.

Pročitajte: Kad se naljuti, potpuno se transformiše... Nikola Rađen IZNENADIO izjavom o Ani Kokić: Evo kakva je majka njihovim ćerkama Tei i Nini

Instagram

 

U prisustvu kumova, roditelja, članova najuže rodbine i prijatelja oženio se Nikola Rađen, presrećan što će kroz par meseci postati otac trećeg deteta. Elegantno obučen u tamno odelo i belu košulju vaterpolista se obećao svojoj izabranici na večnu ljubav, a isto je i ona učinila obučena u sneg belu haljinu, u kojoj joj se nazirao trudnički stomak.

Pročitajte:Oženio se Nikola Rađen! Trudna Milica blistala, mladoženja u Hramu u patikama FOTO

Instagram

 

Novopečene mladence i zvanice zabavljali su tamburaši, a na osnovu par slika koje su dospele na društvene mreže može se zaključiti da je proslava bila za pamćenje, po svemu drugačija od venčanja koje je Nikola imao sa pevačicom Anom Kokić.

Pročitajte: Neverovatne sličnosti: Nikola Rađen ženi se za vikend, a ovako je izgledalo njegovo venčanje sa Anom Kokić FOTO

Instagram

 

Za informaciju da li je pop zvezda čestitala bivšem mužu, javnost je ostala uskraćena ipak ne sumnja se da su ćerke sportiste Tea i Nina prisustvovale očevom venčanju sa Milicom, koju su prihvatle od prvog dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading