Celebrity News

Jeleni Đoković popustile kočnice, popela se na binu na koncertu Željka Samardžića: Svi gledaju šta ima na nogama

Jelena Đoković u provodu bila je i te kako vesela

Jeleni Đoković popustile kočnice, popela se na binu na koncertu Željka Samardžića: Svi gledaju šta ima na nogama

Kada svog dragog ne prati na turnirima širom sveta, supruga Novaka Đokovića svoje vreme voli da provodi u Beogradu, a da su joj dani i te kako ispunjeni u prestonici svedoče česte objave na društvenim mrežama. Uvek sebi ona nađe prigodnu zanimaciju, svoje slobodno vreme provodi sa dragim ljudima kao i u obilasku različitih događaja, a jedan od tih bio je i sinoćni koncert pevača Željka Samardžića održan u MTS Dvorani koji je svojim prisustvom ova poplarna dama uveličala. Jelena Đoković u provodu danas je glavna tema portala i svi komentarišu njeno spontano ponašanje.

Naime, poznato je da Jelena ceni rad pevača Željka Samardžića i da njegove pesme izuzetno voli, a sinoć je imala čast da kao specijalna gošća stane na binu i sa njim u glas zapeva neke od omiljenih pesama.

Pročitajte: Jeleni je MRAK na očima - Novak uslikan sa turskom lepoticom na večeri, pogledajte koliko su bliski (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Publika u prepunoj dvorani nije krila oduševljenje kada je Jelenu ugledala na sceni te ju je pozdravila ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a ona je uzvratila tako što se potrudila da na najbolji mogući način dodatno zagreje atmosferu.

Jelena Đoković u provodu izuzetno je bila raspoložena te je celo veče neumorno đuskala uz velike Željkove hitove, a spontanost i prirodnost još jednom je iskazala kežual modnom kombinacijom kojom je takođe izazvala brojne pohvalne komentare. Ona se povodom ovog događaja odlulčila za udobne farmerke, džemper i bele patike, te sve prisutne po ko zna koji put oduševila svojom prizemnošču i jednostavnim stilom.

Komentari (1)

Loading