Celebrity News

Molitva za Halida: Loše vesti o Bešliću stižu iz Bosne, supruga Sejda je uz njega

Zdravstveno stanje Halida Bešlića nije dobro

Molitva za Halida: Loše vesti o Bešliću stižu iz Bosne, supruga Sejda je uz njega

Godinama unazad zdravstveno stanje Halida Bešlića pod znakom je pitanja. Bosansko-hercegovački muzičar stalno kuburi sa zdravljem, a sve je počelo još davnih dana kada je doživeo prvu saobraćajnu nesreću, kada je sa njim u kolima bila voditeljka Suzana Mančić. 2009. godine pevaču se scenario ponovio sa daleko težim ishodom. Jedva se izvukao nakon što je nevezanog pojasa sleteo sa klizavog puta. Taman što je povrede sanirao i pronašao način da život vrati na staro zadesio ga je problem sa srcem, nakon čega mu je ugrađen stent.

Pročitajte: Loše vesti: Halid Bešlić hitno operisan

ATA mages

 

Zahvat se dogodio u julu u Sarajevu, na svu sreću, sve je proteklo u najboljem redu Halid se već sutradan osećao kao nov, nažalost, tu nije bio kraj njegovim zdravstvenim tegobama. Problem sa dijabetesom se pojavio, nakon čega je estradni umetnik morao da reguliše svoje navike, koliko god mu je noćni rad po klubovima i kafanama to dozvoljavao. U velikoj meri korigovao je i ishranu, ali ni to nije dalo velikog rezultata.

Pročitajte: Šećer je učinio svoje, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Halida Bešlića

ATA images

 

Zdravstveno stanje Halida Bešlića iz dana u dan je bilo promenljivo, šećer je ozbiljno uzimao maha, nije mogao normalno da živi i radi zbog čega je nedavno preduzeo drastičnije mere. Naime, pevač narodne muzike počeo je da konzumira novu terapiju koja je dovela do sledećeg ishoda:  

- Šećer  je učinio svoje, pijem lekove, malo sam korigirao ishranu, večeru sam izbacilo, ne jedem više hleb. Sa 14 sam tim tempom smanjio na 6,7 do 8. Tako se kretalo sa tabletama - rekao je ranije Bešlić koji je novim sistemom lečenja uspeo da drastično smanji problem sa dijabetesom. Veliku podršku u borbi sa zdravstvenim problemom Halid svakodnevno dobija od supruge Sejde, koja se trudi da ga što manje izlaže stresu, jer je poznato da je on najveći okidač i uzročnih najvećeg broja tegoba.

 

Komentari (0)

Loading