Celebrity News

Povratka više nema, on mora da se iseli! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić javnim saopštenjem otkrili razloga razlaza (FOTO)

Kraj Andrija Milošević i Aleksandra Tomić nažalost su iskusili

Povratka više nema, on mora da se iseli! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić javnim saopštenjem otkrili razloga razlaza (FOTO)

Da se dogodio razlaz i definitivni kraj Andrija Milošević i Aleksandra Tomić potvrdili su javnim saopštenjem. Na zasebnim profilima na "Instagramu" glumački par otkrio je pojedinosti koje su njihove pratioce ostavile bez komentara.

Pročitajte: Prva slika VENČANJA Andrije Miloševića! Nasmejan pozira u svečanom odelu sa ruzmarinom, kraj njega mlada u raskošnoj venčanici blista (FOTO)

Instagram

 

Kraj Andrija Milošević i Aleksandra Tomić doživeli su po pitanju saradnje sa opštinom Čukarica, kojoj su nekoliko godina unazad plaćali zakup bivšeg bioskopa Šumadija na čijem mestu su otvorili pozorište Teatar na brdu. Naime, predsednik opštine i drugi zaduženi za pomenuto pitanje nisu hteli da obnove ugovor sa glumačkim parom, koji je sve svoje materijalne, fizičke i metalne resurse uložio u novo pozorište, preko potrebno građanima. Tužni što se na ovakav način rastaju od publike glumac i glumica uputili su objašnjenje.

- Teatar na Brdu više nije na Brdu ❗️


Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obavešteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio.

U obavezi smo da vas obavestimo o našem dosadašnjem radu i velikim uspesima koje smo imali za samo 4 godine rada… Imajte u vidu da zbog pandemije korona virusa skoro godinu i po dana nismo radili u punom obimu - ali to nas nije zaustavilo u našoj želji da lepotu i osmeh vratimo svakom ko nas je posetio!

28. novembra 2018. premijerom predstave “Šećer je sitan osim kad je kocka”, otvorili smo scenu Teatra na Brdu. Od tada brojimo:
🎊 394 odigrane predstave
🎉 125.196 izdatih ulaznica

👉 8.997.403,00 dinara je zahvaljujući tome uplaćeno na račun Kulturnog centra Čukarice na ime zakupa sale.

Kroz scenu Teatra na Brdu je prošlo preko 30 najeminentnijih glumaca, reditelja i dramaturga. Energiju našem Teatru su takođe davali i mnogi mladi stvaraoci koje smo angažovali i na taj način ih afirmisali u umetničkom svetu. Dali smo priliku studentima da rade kao razvodnici, scenografima i kostimografima da sarađuju sa nama. I svi smo davali svoj maksimum!

Draga publiko, drage kolege, dragi Čukaričani, hvala vam na ljubavi i podršci!
Učinili smo sve da vas učinimo srećnima.

Večeras igramo poslednju predstavu u prostoru KC Čukarica.

O našim daljim aktivnostima ćemo vas blagovremeno obavestiti.
Do sledećeg viđenja, želimo vam svako dobro.

Vaš Teatar na Brdu

Pročitajte: Stvorio je raj za Sandru i malog Relju: Zavirite u kuhinju Andrije Miloševića, mesto u kom svako ogladni (FOTO)

 

 

Nesumnjamo da će Aleksandra i Andrija pronaći načina da njihovo malo pozorište opstane pa makar na drugom mestu.

Komentari (0)

Loading