Celebrity News

Idila, kao sa razglednice: Praznična atmosfera u domu Zdravka Čolića je na nivou, supruga i ćerke blistaju (FOTO)

Autor: | 31/12/2022

Dom Zdravka Čolića odiše prazničnom atmosferom

Idila, kao sa razglednice: Praznična atmosfera u domu Zdravka Čolića je na nivou, supruga i ćerke blistaju (FOTO)

Praznici su doba godine tokom kojeg je i dom Zdravka Čolića ispunjen posebnom atmosferom. Slavni pevač poslednjih godina pokušava da živi praktično izolovan od medijske scene iako je s popularnošću poput njegove to teško postići. Zato o detaljima i fotografijama iz njegove svakodnevice nema uvek mnogo materijala, ali zato jeste obradovao znatiželjnu publiku kada je nedavno otkrio način na koji se Nova godina slavi u njegovoj kući, gde mnogo toga prepušta supruzi Aleksandri i ćerkama Uni i Lari.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

- Za ukrašavanje jelke zadužena je mlađa ćerka Lara, u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno sa prijateljima. Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera uvek me podseti na detinjstvo - ispričao je pevač, a dom Zdravka Čolića po njegovom sopstvenom priznanju mesto je u kojem se najbolje oseća kada nastupe praznici.

Pročitajte: Ove fotografije slamaju srce supruzi Aleksandri: Poznata pevačica iz Hrvatske TAJNA LJUBAVNICA Zdravka Čolića

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

- Kad sam bio mlađi, za Novu godinu uvek sam bio sa familijom, slavili smo u kućnoj atmosferi. Mnogo sam voleo da dobijam čestitke, koje su se nekada pisale i slale. Sada je sve prešlo u elektronsku formu i nema više tu emociju. Obradovalo bi me kada bih dobio pravu čestitku, muzičku, s nekom lepom božićnom pesmom. Kasnije, kada sam kao mladić počeo da izlazim, voleo sam da za doček budem u vikendici na obroncima Bjelašnice. Nas nekoliko parova, švedski sto, kamin… Ponesemo svečanu garderobu, pa se oko 23 sata presvučemo u odela i haljine i dočekamo Novu godinu, a tokom noći nas zatrpa sneg, pa ne možemo da izađemo iz vikendice. Bila je to prava idila, kao sa razglednice - prisetio se pevač, a dom Zdravka Čolića danas je u rukama njegovih ćerki kada je građenje praznične idile u pitanju.

Komentari (0)

Loading