Celebrity News

Ove fotografije slamaju srce supruzi Aleksandri: Poznata pevačica iz Hrvatske TAJNA LJUBAVNICA Zdravka Čolića

Ljubav Zdravka Čolića bila je ultra popularna pevačica

Ove fotografije slamaju srce supruzi Aleksandri: Poznata pevačica iz Hrvatske TAJNA LJUBAVNICA Zdravka Čolića

Ogromna popularnost koju je svojim vanvremenskih hitovima stekao legendarni Zdravko Čolić sa sobom nosi određeno breme, pa tako natpisi i razne spekulacije na konto emotivnog života nisu zaobišli pevača koji je posebno osamdesetih važio za velikog zavodnika. Sa raznim lepoticama spajali su muzičku zvezdu na vrhuncu slave, a  jedna se ipak istakla kao posebno interesantna, te se neminovno postavilo pitanje da li je ljubav Zdravka Čolića njegova koleginica, takođe velika zvezda.

Tih godina, tada članica grupe “More”, palila je i žarila ovdašnjom muzičkom scenom, a zanosnom lepotom i nesvakidašnjim stavom ona nikog nije ostavljala ravnodušnim. Razne priče plele su se o životu intrigantne Doris Dragović, naročito emotivnom, pa se tako šuškalo da je bila bliska i sa Čolom.

Pročitajte: Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

Youtube printscreen

 

Pojavila se naime, lepa hrvatica u spotu za njegovu pesmu "Ti može sve, al' jedno ne", što je bilo nekima dovoljno da vrate film i povežu kako su i na snimanju hita "Za milion godina" stajali jedno pored drugog, i to je bilo dovoljno da rasplama šuškanja na temu ljubav Zdravka Čolića i prelepe Doris.

Pročitajte: Vanbračni sin Zdravka Čolića godinama bio tajna, evo kako izgleda - Tražiću od njega alimentaciju za sve godine unazad!

Youtube printscreen

 

Iako ona nikada nije demantovala ove spekulacije, Zdravko Čolić se mnogo godina kasnije oglasio na tu temu i svima objasnio prirodu njihovog odnosa:

Pročitajte: Bili su par snova, a venčanica je kao iz bajke - Nikad viđena fotografija sa venčanja Doris Dragović i njenog prezgodnog muža Marija

Youtube printscreen

 

- To je bio šou "Ti si mi u krvi", koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: "Ja sam Ruška, sećaš se?" Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi "More". Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena - rekao je pevač svojevremeno za "Večernje novosti".

Komentari (1)

Loading
Nadica

16:11 01.01.2023

Zdravko je kao mlad bio najlepsi nas pevac! Čerke mu ni jedna ne liči na njega , a i ni jedna nije lepa ni blizu kao on u mladosti . Simpatične su i to je to.