Celebrity News

Ko može prihvatiti takvu vezu? Otkriveno šta sin Elene Karaman Matija misli o njenom novom dečku i o obredima u dvorištu (FOTO)

Sin Elene Karaman ovako je prihvatio dečka svoje mame

Ko može prihvatiti takvu vezu? Otkriveno šta sin Elene Karaman Matija misli o njenom novom dečku i o obredima u dvorištu (FOTO)

Buro247

Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka enterijera Elena Karaman u svom poslu veoma je uspešna, međutim ona nikada nije krila da joj je porodica na prvom mestu, da joj uloga majke najviše prija te da joj je odnos sa sinovima najvažniji. Kako njen privatan život izuzetno intrigira javnost, tema koja se prepliće po medijima jeste i kako Elenini naslednici reaguju na mamine emotivne izbore. Već duže vreme Elena uživa u harmoničnoj vezi sa Dušanom Reljinim od kojeg gotovo da se i ne odvaja, a društvene mreže samo su jedan od načina da zaljubljeni par iskaže svoje emocije bez zadrške. Njena najnovija objava ovog puta otkrila je i tajnu porodičnih odnosa, kao i to kako je sin Elene Karaman, Matija kojeg je dobila iz braka sa biznismenom Andrijom Draškovićem prihvatio dečka svoje mame i kako se sa njim slaže.

Naime, Elena je novogodišnju noć provela u veoma neobičnom ambijentu. Za razliku od većine, ona je staru godinu ispratila u šumi uz logorsku vatru i ritual kojim je, kako kaže, sve što nije valjalo u prošloj godini oterala i zapalila. 

Pročitajte: NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA - Izblajhana dizelašica u zagrljaju muža Andrije Draškovića! Da li biste prepoznali Elenu Karaman?

Instagram

 

- Već mnogo godina u našoj porodici je tradicija da novogodišnji portal dočekujemo uz ceremoniju vatre. Vatra nosi u sebi medicinu rapidne transformacije. Ona otvara put koji nas vodi ka otpuštanju ličnih drama, starih sistema verovanja koji nas sprečavaju da zagrlimo naš puni potencijal i zakoračimo u najautentičniju misiju duše. Srećna Nova godina, dragi divni ljudi - napisala je kao opis porodičnih fotografija na kojima je između ostalih i njen izabranik Dušan, ali i sin Elene Karaman sa devojkom.

Pročitajte: TAKO MORA BITI - Otkrivamo u kakvom je odnosu Vericin unuk Matija sa njenim suprugom Veljkom

Instagram

 

Nakon logorske vatre, organizovana je svečana porodična večera uz skupceno vino, a Elenin izabranik, proslavljeni svetski modni fotograf bio je zadužen za piće. Vidno raspoloženi, vedri i nasmejani, očito su proveli jedno posebno veče, a da svi oni gaje izuzetno lepe porodične odnose kao i da se sin Elene Karaman i njen dragi odlično slažu i međusobno veoma poštuju, primetno je upravo iz kadrova koje je dizajnerka luksuznog nameštaja podelila. 

Pročitajte: KAKAV DASA - Upoznajte unuka Verice Rakočević, sina Elene i Andrije Draškovića (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading