Celebrity News

Letos se oženio, sada se ljubi sa Marijom Karan: Otkrivamo ko je novi dečko poznate glumice! Oca mu svi znate (FOTO)

Novi dečko Marije Karan zgodan je, mlad i veoma uticajan

Letos se oženio, sada se ljubi sa Marijom Karan: Otkrivamo ko je novi dečko poznate glumice! Oca mu svi znate (FOTO)

story

Nakon ekskluzivne vesti koju je naš magazin jutros objavio, da je popularna glumica ponovo zaljubljena te da cveta u zagrljaju izvesnog muškarca na dočeku Nove godine u jednom beogradskom restoranu sa kojim je pred svima razmenjivala nežnosti, tema koja je preplavila društvene mreže jeste ko je novi dečko Marije Karan i čime se on bavi.

Naime, prema našim saznanjima, čovek koji je uspeo da osvoji Marijino srce zove se Marko i sin je jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Pročitajte: Menja ih kao čarape - Marija Karan opet ima novog dečka, uhvatili smo ih kako se ljube na dočeku! Pogledajte kako on izgleda (FOTO)

story

 

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.

Glumica se još uvek nije oglasila povodom našeg otkrića.

Pročitajte: Sada nas je ZA JEDAN VIŠE! Marija Karan objavila fotografiju, porodica se proširuje! (FOTO)

Instagram

 

 

Ono što je sigurno, Marko je sada novi dečko Marije Karan u koju je očito zaljubljen do ušiju, mada da i ona ne skida osmeh sa lica te da zrači nekom posebnom energijom, svedoči fotografija zaljubljenog para koju smo mi jutros ekskluzivno i objavili.

 

Komentari (0)

Loading