Celebrity News

Mariji Veljković i Rastku Jankoviću nova godina počela s najlepšim vestima: Svi čestitaju, porodice voditeljke i glumca presrećne (FOTO)

Venčanje Marije Veljković i Rastka Jankoviča fanovi zaljubljenog para željno iščekuju

Mariji Veljković i Rastku Jankoviću nova godina počela s najlepšim vestima: Svi čestitaju, porodice voditeljke i glumca presrećne (FOTO)

Nije mnogo od početka veze sa Rastkom Jankovićem prošlo, a Marija Veljković poželela je da o emocijama koje prema njemu oseća govori za javnost. Fotografije na "Instagramu" sa letovanja bile su prvi dokaz da to između voditeljke i glumca nije samo prolazna šema, već nešto daleko dublje, jače i lepše. Dramski umetnik, koji se svojevremeno bavio i muzikom kroz svega par meseci upoznao je naslednike Veljkovićeve te danas nalikuju skladnim porodicama sa reklame. Jedna po jedna stavka se nizala, svaka lepša od prethodne i dovela do jednog vrlo prostog zaključka pratioca i fanova zaljubljenog para a to je da je venčanje Marije Veljković i Rastka Jankovića neizbežna stavka u skorijoj budućnosti.

Pročitajte: Kako da se oporavim: Mariji Veljković SLOMLJENO SRCE, taman smo mislili da je našla svoju sreću (FOTO)

Boško Karanović

 

Neosporno je da emotivni partneri imaju sve predispozicije da stanu na čuveni ludi kamen. Gaje snažne emocije, prate jedno drugo u stopu i velika su podrška kako na privatnom tako i profesionalnom putu.Tako je recimo voditeljka "Slagalice" u potpunosti stala iza svog izabranika kada je poželo da se vrati muzici i snimi numeru. Dugo su trajali pregovori oko tog projekta a uskoro će Rastkov proizvod konačno ugledati svetlost dana. Naime, numera "Fleksuj s nama" koju je snimio sa Ivanom Gavrilovićem, kao i spot za nju u što kraćem vremenskom periodu trebalo bi da se nađu na You tubu.

Pročitajte: Živeli u istom komšiluku, a nisu se sreli tri godine: Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

 

 

Ovo je za sada jedina, ali svakako predivna novost zaljubljenog para, iako svi očekuju mnogo više i nadaju se da će se i to venčanje Marije Veljković i Rastka Jankovića uskoro dogoditi.

 

Komentari (0)

Loading