Celebrity News

Kako da se oporavim: Mariji Veljković SLOMLJENO SRCE, taman smo mislili da je našla svoju sreću (FOTO)

Bivši suprug Marije Veljković ostavio je velikog traga na voditeljku

Kako da se oporavim: Mariji Veljković SLOMLJENO SRCE, taman smo mislili da je našla svoju sreću (FOTO)

Vest o razvodu Marije Veljković pre godinu i nešto dana odjeknuo je medijima kao bomba. Svi su ostali u čudu nakon razlaza supružnika koji su važili za skladan par i imaju troje naslednika. Iako voditeljka na tu temu nije naširoko želela za javnost da govori spekulisalo se da je bivši suprug Marije Veljković, Milan Milovanović, većinski krivac za raspad porodice.

Pročitajte: Žena koja šokira: Nakon što je izašla vest da ima novu ljubav, Marija Veljković ZAVELA NJEGOVOG KUMA! (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Da su te sumnje bar delimično istinite, te da voditeljka pripada redu razočaranih i povređenih bivših žena, govori njen najnoviji post, na "Instagramu". Reč je, naime, o izjavi Kejt Blanšet koju je ona u celosti prenela:

- Povređena sam jednom vrlo gadno i iako je se moja spoljašnjost oporavila, moje unutrašnje biće nikad nije - objavila je Veljkovićeva uz komentar "Boginja".

Pročitajte: Čekala se njegova reakcija: Evo šta bivši suprug Marije Veljković misli o njenoj novoj vezi

Instagram

 

Instagram

 

Nema sumnje da je ova izjava američke glumice pogodila voditeljku, koja se evidentno u svakom zarezu prepoznala. Ona danas uživa u novoj ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem, a uprkos tome očigledno prošlost nije u stanju da zaboravi.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Paparazzi

17:12 28.10.2022

Eh Marija,ti si slamala srce Milanu sa kim si stigla.Nisi birala dali je kaskader,trubač,šofer,pevač,kolega sa posla..Košutnjak kada bi mogao da priča dva toma "Rat i Mir" formata bi mogao da prepriča.Milanov životni potez je što te je najurio kao ološa iz stana i suptilno te preko medija raskrinkao.Ništa od "napaćene" žene i "posvećene" majke.Samo sramota koja će te pratiti do kraja života.

VJ

19:23 30.10.2022

Samo Maro nastavi skočko, karo,skočko,karo i sve će proći. To najbolje znaš.