Celebrity News

Trudnički stomačić joj DIVNO PRISTAJE: Marija Veljković objavila fotografiju, i posle troje dece SVI ČESTITAJU

Trudna Marija Veljković po četvrti put vest je koja je je osvanula na portalima

Trudnički stomačić joj DIVNO PRISTAJE: Marija Veljković objavila fotografiju, i posle troje dece SVI ČESTITAJU

Poslednji put trudna Marija Veljković bila je pre više od četiri godine. Tada je na svet ona donela ćerku Nevu, koja je iste sekunde voditeljki i njenom sada već bivšem suprugu, arhitekti Milanu Milovanoviću ukrala srce. Neva je postala karika oko koje se svi u porodičnom domu vrte, a brat Đurađ i sestra Rosa, po voditeljkinoj priči, tome su se vrlo vešto prilagodili.

Pročitajte: Modno usklađeni, čak i previše: Evo zašto svi ogovaraju Mariju Veljković i Rastka Jankovića posle jučerašnje premijere (FOTO)

Jelena Bekvalac

 
 

Nakon što je rodila mezimicu Veljkovićeva je za medije izjavila da ne zna šta joj sudbina može doneti ali da za sada nema u planu još dece. Nije znala Marija da će se ubrzo razvesti i upoznati čoveka svog života, glumca Rastka Jankovića sa kojim živi bajku. Otkako je u vezi sa dramskim umetnikom ne skida osmeh sa lica, uvek je vedra, raspoložena i nastoji da izgleda besprekorno.

Pročitajte: Žena koja šokira: Nakon što je izašla vest da ima novu ljubav, Marija Veljković ZAVELA NJEGOVOG KUMA! (FOTO)

 

Boško Karanović

 

Detalje svog novog života, kao i fotografije spektakularnih modnih izdanja ona redovno deli sa pratiocima na "Instagramu", a upravo takav jedan stajling u kom je želela da naglasi vitku figuru i izvajano telo probudio je kod njenih pratilaca i fanova sumnju da je po četvrti put trudna Marija Veljković.

Pročitajte: Živeli u istom komšiluku, a nisu se sreli tri godine: Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

Instagram

 

 

Naime, Marija je obukla komplet, uske bebi plave pantalone i sako, koji je nekim čudom kod zgodne voditeljke istakao stomak. Sumnje o četvrtoj trudnoći odmah su se rodile, a da li je u pitanju samo optička varka Marija nije još uvek niti demantovala niti potvrdila.

Komentari (3)

Loading
gorda

16:21 10.11.2022

bila se mnogo razigrala ,raspevala slutilo je na razvod

James *on*

16:54 10.11.2022

Trudnoća je dar moto je Marijinog vloga na YouTube.U ov9m slučaju ako je tačno ovo spada u "last minute" varijantu da Marija privoli,prinudi ovog u poznim godinama neźenju da je oźeni I sa time ona pokuša da posle burnog života ispunjenog nemoralom uplovi u mirne vode.Dvoje očeva 4-ro dece...gadna kombinacija.

Saša

17:24 10.11.2022

Rastko je car, ne zna se je li žešći "glumac" ili "pjevač". Kako mu ono ide hit, ćiki-ćiki nešto?