Celebrity News

Tata Ivane, ovo ti je ZET pa ti vidi šta ćeš: Ćerka Ivana Ivanovića prvi put uslikana sa dečkom, pogledajte kako se grle i maze (FOTO)

Autor: | 03/01/2023

Dečko Staše Ivanović navodno je ovaj mladić

Tata Ivane, ovo ti je ZET pa ti vidi šta ćeš: Ćerka Ivana Ivanovića prvi put uslikana sa dečkom, pogledajte kako se grle i maze (FOTO)

Htela to ili ne, mada se više čini da nije htela, starija ćerka Ivana Ivanovića postala je zanimljiva javnosti jer je prethodno zadobila njene velike simpatije i sada se prati gotovo svaki njen korak. To podrazumeva da je, pre ili kasnije, bilo neminovno da se javnost zainteresuje za Stašin ljubavni život, ako on uopšte postoji, a ovih dana se čini da je odgovor na to pitanje potvrdan. Dečko Staše Ivanović postoji, ako je verovati onome što se trenutno pojavljuje na profilima društvenih mreža, kako same Ivanove ćerke tako i njenog navodnog izabranika.

Instagram

 

Najpre je fotografiju koja nas navodi na ovaj tekst objavio izvesni Filip Tasić, mladi student kinematografije za kojeg se sumnja da je dečko Staše Ivanović. Na slici vidimo Tasića i ćerku Ivana Ivanovića kako se nalaze u spontanom i vrlo prisnom izdanju, a kasnije je istu objavu podelila i ona. Njih dvoje su kolege po zanimanju budući da ih vezuje ljubav prema dramskoj umetnosti, ali ovo je prvi put da se javno pokazuju i kao par koji bi mogao biti nešto više od toga.

Pročitajte: Staša, šta to uradi? Telo ćerke Ivana Ivanovića više nikad neće biti isto, pogledajte kakvoj promeni se podvrgla (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Tasić (@filip_tasic)

 

Dečko Staše Ivanović u ovoj fazi njenog života dolazi kao sasvim prirodan sled događaja, ali njen otac teško se pomirio s tim da mu je ćerka sada odrasla i punoletna.

- Moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera - izjavio je ranije Ivan Ivanović.

Komentari (0)

Loading