Lepota

MUKE zabrinutog oca, kako je SAČUVATI: Ćerka Ivana Ivanovića izrasla u PRELEPU ŽENU! Pogledajte najnoviju Stašinu fotografiju

Starija ćerka Ivana Ivanovića inspiracija je mladim devojkama

MUKE zabrinutog oca, kako je SAČUVATI: Ćerka Ivana Ivanovića izrasla u PRELEPU ŽENU! Pogledajte najnoviju Stašinu fotografiju

Starija ćerka Ivana Ivanovića iz prvog braka, u februaru ove godine proslavila je punoletstvo, a osim talenta za umetnost kojim može da se pohvali, Staša svakim danom privlači sve veću pažnju i svojom nesvakidašnjom lepotom.

Svojim prepoznatljivim i ekstravagantnim stilom, ova mlada devojka nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a otkako je zakoračila u svet odraslih primetno je i da često eksperimentiša kada je izgled u pitanju. Tako se Staša nedavno odlučila da potpuno promeni frizuru te je kosu skratila na popularni bob koji je njenom licu dao određenu zrelost, a svom telu je dodala i još jednu tetovažu što se veoma komentarialo na društvenim mrežama.

Poslednji selfi koji je starija ćerka Ivana Ivanovića podelila na svom "Instagramu" izazvao je lavinu reakcija. Minimalni makeup i savršeno stilizovana frizura sasvim su bili dovoljni Staši da prikupi brojne pohvale na račun svog izgleda.

Pročitajte: Staša, šta to uradi? Telo ćerke Ivana Ivanovića više nikad neće biti isto, pogledajte kakvoj promeni se podvrgla (FOTO)

Instagram printscreen

 

Svi komentarišu da je ova, doskora devojčica, izrasla u devojku fatalne lepote, a mnogi kažu i da je Staša slika i prilika svog oca od koga je očito nasledila i ljubav prema sceni.

O vaspitavanju ćerke, koja je posle razvoda od supruge Zorice nastavila da živi sa njim, popularni voditelj jednom prilikom je rekao:

- Moj stav je da o svemu možemo da se dogovorimo, s tim što dogovor ne sme da se prekrši ni po koju cenu. Fleksibilan sam i razuman u zahtevima, a moja ćerka zna da sam joj najbolji prijatelj. U prirodi je mladog čoveka da radi po svom, bez obzira na to šta mu se govori. To se nikada neće promeniti. Na meni je da razgovaram sa njom i usmeravam je. Maksimalno ohrabrujem njene slobode i lepršavost karaktera - rekao je Ivan o starijoj mezimici koja je po svemu sudeći jedinstvena i samo svoja.

Komentari (2)

Loading