Celebrity News

Zorana Pavić je uvek bila nasmejana na televiziji, ali sada je vest šokirala javnost: Bolest je ovog puta bila jača

Zdravlje Zorane Pavić svojevremeno je bio razlog za brigu njenih najmilijih

Zorana Pavić je uvek bila nasmejana na televiziji, ali sada je vest šokirala javnost: Bolest je ovog puta bila jača

Boško Karanović

Da je mentalno pa i fizičko zdravlje Zorane Pavić bilo pod znakom pitanja otkrila je sama pevačica u jednom javnom izlaganju. Na svu sreću a zahvaljujući prijateljima i stručnoj pomoći pop zvezda je na vreme osvestila problem i počela da radi na sebi što joj je donelo brojne benefite. Za početak smršala je preko 20 kilograma te već neko vreme može da se pohvali izvajanom figurom, s druge strane mentalno je ojačala i vratila se svom dobrom starom pozitivnom duhu i humoru po čemu je i prepoznatljiva. 

Pročitajte: Obe godinama gledate na televiziji! Nikad ne biste pogodili koja slavna pevačica i glumica su SESTRE Dragana Bjelogrlića! (FOTO)

Ata Images

 

Da je zdravlje Zorane Pavić bilo znatno ugroženo govori ćinjenica da je tih godina znala danima iz kuće da ne izlazi, ostala je bez primanja i ušla u dugove zbog čega se svojevremeno oprobala u jednom rijalitiju.

- Ne mislim da je sramota biti bolestan nego nisam od tih koji bi to delili javno. Neko će reći šalješ podršku, kakvu podršku kad tebi mnogo nije dobro. Tad čovek želi da bude sam sa sobom, da ga niko ne vidi, da je negde šćućuren. Nemam ništa protiv onih koji to dele sa javnošću, to je svačije pravo, ali to nije moj izbor - kazala je ranije Zorana  pa dodala:

- Meni je ta moja bolest, koja je iza mene, Bogu hvala, donela i mnoge finansijske nepogode. Zato sam otišla i u jedan rijaliti. Nije mi to baš bila želja i nisam sebe videla tamo, ali sam mislila ako je to rešenje, čestito ću da se ponašam, kako znam ponašaću se, kao što je i bilo. Nisam rešila taj problem, otišla sam tamo, i mirna mi savest. Prosto nisam sedela skrštenih ruku, ali mi je mnogo finansijskih problema donelo jedno breme sa kojim se moram priznati i dan danas nosim. To je jedna stena koju nosim. To što sam ja vedrog duha i što sam, kažu ličnost i to što umem da nosim i što sam u šinama što mi je najvažnije da ostanem u šinama da bih se i sa tim izborila, to je već sada druga stvar, ali to breme još uvek postoji, nažalost - rekla je.

Pročitajte: Nije se dalo da ima decu s njim… Ovaj poznati i moćni muškarac je najveća ljubav Zorane Pavić, ovako je pričao o njoj (FOTO)

Ata Images

 

Da je ponovo zdravlje stavka koja Zoranu sprečava u daljem razvoju i ostvarenju privatnih, a najpre profesionalnih ciljeva požalila se pevačica u jutarnjem programu na Pinku. Naime, dve koleginice od tri, sa kojima ona mesecima nastupa u mjuziklu “Vesele devojke”, su se razbolele zbog čega su na neko vreme otkazane predstave. Na svu sreću, a po njenoj priči, reč je o privremenim tegobama koje će brzo biti sanirane, pa je obećala da će ih Lozničani, koji zbog bolesti nisu mogli da ih vide početkom januara, videti 7. marta.

Komentari (0)

Loading