Celebrity News

Došlo je vreme sve da priznam! Nikola Demonja otvoreno o razlazu od Ane: Rastanci su teški...(FOTO)

Problemi u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje isplivali na površinu

Došlo je vreme sve da priznam! Nikola Demonja otvoreno o razlazu od Ane: Rastanci su teški...(FOTO)

Na osnovu intervjua u lifesyle magazinima moglo se zaključiti da se problemi u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje ne razlikuju mnogo od onih sa kojima se suočavaju drugi parovi. Otkrio je svojevremeno muzički par  da muško-ženski odnosi, podela kućnih poslova i roditeljskih uloga, sve to i još mnogo što šta ume da bude povod za bračne razmirice, ali da to nije ništa što jednim staloženim razgovorom ne može da se reši.

Pročitajte: Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

Instagram

 

Deset godina Ana i Nikola plešu u istom ritmu i vrlo uspešno usklađuju život udvoje, tačnije učetvoro. Zajedno vode brigu o svojim mališanima Nii i Lavu, zajedno odlaze na posao, zajedno se sa njega vraćaju, vole da izlaze i druže se, i to čine zajedno, mire se svađaju, sastaju i rastaju i baš se ni po čemu ne razlikuju od drugih mladih parova.

Pročitajte: Nikola Demonja SPAKOVAO KOFERE i napustio Anu i decu! Svi detalji rastanka

Boško Karanović

 

Razlaze poznatih supružnika na svu sreću i najčešće nisu uzrokovali problemi u braku Ane Štajdohar i Nikole Demonje, kako se po medijima pisalo, već Nikoline poslovne obaveze. Poznato je da saksofonista godinama unazad nastupa sa Zdravkom Čolićem koji je ove godine imao čak dve turneje po Americi, pa je samim stim dva puta po mesec, dva muzičar bio razdvojen od Ane i naslednika što im je svima teško palo.

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja neutešni, zadesila ih velika tragedija (foto)

Instagram

 

 

Budući da se turneja nedavno završila, srećan zbog ideje da će porodicu uskoro zagrliti Demonja se na svom "Instagramu" uz sliku Majami biča našalio, navodno tužan što ga napušta:

- Rastanci su uvek malo teški, čak i kada se rastaješ od propadanja.

 

Komentari (0)

Loading